Type to search

ŠOUBIZNIS

Spoveď zohavenej Kollárovej ex. Skrášľovací zákrok sa stal nočnou morou.

Avatar
Admin Amino apr 19

Spoveď zohavenej  Kollárovej ex. Skrášľovací zákrok sa stal nočnou morou.

V Slovenskom šoubiznise sa najnovšie objavil ďalší skrášlovací “prúser”. Ten si odniesla Barbara Bátorová (28), kedysi spájaná s milovníkom Borisom Kollárom (53), dnes už mamička rozkošného dievčatka. Aj keď by sa chcela venovať dcérke, tak dnes musí riešiť komplikácie po estetickom zákroku.

„Klinika krásy a znetvoria vás, dopália vám tvár. Nehovorím o psychickej ujme a záujem vás dať dokopy nula, plus vyhodia vulgárne z kliniky,” napísala na úvod v fotografii s popálenou tvárou. Fľaky na tvári po frakčnom laseri jej nezmizli ani po troch mesiacoh, hoci bežná doba liečby má byť 10 dní. Barbara je na tvári stále výrazne poznačená. Červené štvorce jej nerobia veľmi peknú vizáž. Priznala, že po týžni po operácii to vyzeralo ešte horšie. „Mala som tam obrovské chrasty. Tento zákrok som už absolvovala niekoľkokrát na inej klinike. Takéto niečo sa však nikdy nestalo a všetko prebiehalo v pohode. Keďže pleť nemám problémovú, chcela som to urobiť s najnižšou intenzitou, čo som niekoľkokrát zopakovala,” povedala Barbara.

Zlý pocit mala vraj už od začiatku. „Nezvyčajne to pálilo a bolelo, takto som na predchádzajúcich sedeniach necítila. Upozornila som teda lekárku a pýtala sa, či je to naozaj najnižšia intenzita. Povedala, že áno, no potom zrazu začala niečo prestavovať,” tvrdí Barbara, ktorá je po zákroku psychicky na dne.

Klinika sa však vyjadrila, že nedodržala liečebný prístup. Špekuluje sa o tom, že bola na dovolenke v čase, keď sa mala vyhýbať slnku. To však Bátorová rázne popiera. „Bola som v Paríži mesiac po zákroku. Pýtala som sa lekárky, či to vôbec v stave, v ako som bola, môžem absolvovať. Povedala, že v tom nevidí žiadny problém,” tvrdí Bátorová. Po návrate, keď si začala uvedomovať, že sa hojenie nezlepšuje sa vybrala na kliniku kde vznikla roztržka. „Doktorka kývla ramenami, že no, tak sa to bude liečiť rok. Pohádali sme sa, priznávam as, že vulgárna bola ona i ja. Ale to už sa nedalo vydržať. Povedala, že mám vypadnúť z jej kliniky a vyhodila ma,” tvrdí Barbara.

„Namiesto toho, aby mi pomohli, mi predpísali Lexaurin. Nech sa nerozčuľujem. Akoby mi to malo pomôcť, keď budem mať na tvári zrejme trvalé následky, keďže aj po troch mesiacoch vyzerám, ako vyzerám. Mám doma polročné dieťa. Nemôžem chodiť medzi ľudí, na tvári mám stále fľaky, musím nosiť krémy so silným ochranným faktorom a mejkap, každý večer plačem, pretože neviem, čo mám robiť,” povedala utrápená Barbora roztraseným hlasom.

Bátorová očakávala od kliniky návrh na ďalšiu liečbu, no dočakal sa len útokov. Nepríjemnú skúsenosť s klinikou však nemala mať iba Barbara, ale aj mnohé ďalšie ženy, ktoré sa po zverejnení ozvali.

Priestor na vyjadrenie dostala aj samotná klinika: „Je nám veľmi lúto, že nemáme možnosť brániť sa voči vzniknutým obvineniam a prekrúteným faktom. Zo zákona sme viazaní dodržiavať povinnosť mlčalnivosti a ochrany osobných údajov pacientov. Aj najkvalitnejšie vykonaný zákrok dokáže pokaziť pacient, ktorý nedodržiava liečebný režim a tým riskuje svoje zdravie. Veríme, že vzniknutá situácia pomôže pochopiť ostatným pacientom, že odporúčania lekára po zákroku treba brať vážne. Zavádzanie lekára môže mať nepríjemné následky.”

Tags:

You Might also Like

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak