Type to search

ZAHRANIČIE

KLITSCHKO ZVAŽUJE NÁVRAT! ZÁPAS ZA 88 MILIÓNOV!

Avatar
Admin Amino apr 25

Dočkáme sa ohromujúceho comebacku? Wladimir Klitschko zvažuje zápas s Wilderom, Joshuom či Furym. Má to však háčik. Orgnanizátor by musel hviezde boxu zaplatiť mastnú sumu!

Ukrajinská ikona boxu je na dôchodku od roku 2017. Stále sa však udržiava v špičkovej športovej kondícii, a môže žiadať tučné peniaze!

(Wladimir Klitschko na vážení pred zápasom)

Legenda ťažkej váhy Wladimir Klitschko odišiel do dôchodku po poslednej porážke, korú mu utŕžil o 14 rokov mladší Anthony Joshua. Teraz však zvažuje návrat. Nemecká internetová televízia DAZN mu ponúka obrovské peniaze, pokiaľ sa ako 43 ročný vráti späť do ringu.

Traja lídri divízie, Anthony Joshua, Deontay Wilder a Tyson Fury, majú už zmluvy s konkurenčnými americkými stanicami, preto tak skoro bojovať nebudú. Bývalý šampión sa tak môže vyšvihnúť opäť na vrchol.

Situáciu objasnil aj Wladimirov brat Vitali: “Keď som sa dozvedel, že televízny kanál ponúkol bratovi 35 miliónov za comeback, zavolal som mu a spýtal sa ho, o čo ide. Odpovedal, že ho táto ponuka príliš nezaujíma.”

(zľava – Wladimir Klitschko a Vitali Klitschko)

“Po pár týždňoch sa začalo hovoriť o 70 miliónoch. Zavolal som mu znova a spýtal sa aká je situácia teraz.”

“Povedal, že táto ponuka jeho rozhodnutie nemení a o zápase začne rozmýšlať, keď sa suma vyšplhá na 88 miliónov. Zostáva teda momentálne na dôchodku.”

Připomeňme si, že Klitschko stál naposledy v ringu 29. apríla 2017. Vtedy v jednom z najsledovanějších zápasov poslednej doby prehral s Anthonym Joshuoum v 11. kole technickým knockoutom.

(Wladimir Klitschko uprostred zápasu s o 14 rokov mladším Anthonym Joshuom)

Tags:

You Might also Like

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak