Type to search

ŠOUBIZNIS ZAHRANIČIE

MADONNA VYSTÚPI POČAS FINÁLE EUROVÍZIE: KRÁĽOVSKÝ HONORÁR ZA 2 PIESNE!

Avatar
Admin Amino apr 25

Najväčšia šou v dejinách Eurovízie! Organizátori sa podľa izraelských médií dohodli so speváčkou Madonnou (60), ktorá vystúpi 18. Mája počas finále súťaže v Tel Avive. Musia si nachystať už len poriadny “balík”.

Finále bude sledovať 180 miliónov divákov pri televíznych obrazovkách. Uvidia tak aj kráľovnú popu – tá však zaspieva len dve skladby. Jedna bude úplne nová, druhá bude niektorý z jej hitov. Presne pre tieto dve piesne Madonna so sebou privezie 160-členný sprievod. Neskromný bude aj honorár – rovný milión dolárov (890-tisíc eur).

Speváčka má za sebou obrovské úspechy a cestu ako málokto. Aj to môže byť jeden z dôvodov, prečo si smie vypýtať za dve pesničky tak obrovskú sumu. Na druhej strane, chcelo by sa vám na staré kolená vystupovať za pár babiek? Rozhodne nie.

(Madonnine vystúpenia bývajú skutočným zážitkom)

Madonna prišla do Newyorku s 35 dolármi vo vrecku a snom, že prerazí. „New Yorku nebol presne taký, ako som si ho predstavovala. Neprivítal ma s otvorenou náručou. Počas prvého roka na mňa mierili pištoľou, znásilnili ma na streche, kam ma dotiahli s nožom za mojím chrbtom, a trikrát mi vykradli byt. Netuším prečo, keďže som nemala nič cenné okrem rádia, ktoré mi ukradli pri prvom vlámaní,“ prezradila pre magazín Harper’s Bazaar

Tags:

You Might also Like

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak