Type to search

ZAHRANIČIE

MUŽ SEXUÁLNE NAPADOL PSA, KTORÝ MAL BYŤ USMRTENÝ!

Avatar
Admin Amino apr 25

Muž z Oregonu v Amerike dostane 60 dní vo väzení. Dôvod je však viac než šokujúci.

Fidel Lopez (52) sa dopustil viac než opovrhnutia hodného skutku. Sexuálne napadol psa, ktorý musel byť usmrtený kvôli rozsiahlym zraneniam. Za svoj priestupok dostal maximálny možný trest.

Prípad dostal na starosť sudca Angel Lopez, ktorý nad rozsudkom neváhal ani chvíľu a vyčlenil najvyšší možný trest, 60 dní vo väzení. „Keby to mohlo byť viac, rád by som vám dal viac,“ povedal sudca obvinenému.

Fidel Lopez sa vyšetrovateľom priznal k sexuálnemz napadnutiu psa. Zvieratko sa volalo Estrella a bolo z plemena Lhasa Apso. Psy tohto plemena sa označujú aj za malých aristokratov. Pre ľudí sú dobrými spoločníkmi, sú veselí, hraví a ich váha sa pohybuje okolo iba 7 kilogramov.

Majiteľ Estrelly ju vzal k veterinára v novembri 2018 po podozrení, že bola zneužitá. Keď Lopez spoznal majiteľa, priznal sa vyšetrovateľom k ohavnému činu.

Okrem času stráveného vo väzení dostal Lopez trojročnú podmienku a pokutu 500 dolárov. Po odpykaní trestu musí podstúpiť liečbu určenú tým, ktorí boli odsúdení za týranie zvierat a 15 rokov nemôže vlastniť psa.

Tags:

You Might also Like

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak