Type to search

ŠOUBIZNIS

RYTMUS SI NAJAL OCHRANKU! BOJÍ SA, ABY MU JEHO NOČNÁ MORA NEPREKAZILA DEŇ “D”

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 15

Luxusná svadba moderátorky Jasminy Alagič (29) a rapera Rytmusa (42) je už za rohom! Kontroverzný hudobník povie svoje “áno” bývalej misske s exotickými koreňmi už tento víkend v priestoroch krásneho kaštieľa v Pezinku a všetky prípravy sa konečne blíži do finišu. Rytmusova nočná mora sú novinári. Preto robí rázne kroky, aby počas ich veľkého dňa boli od mladomanželov čo najďalej: okolie zámku si už vraj preklepla aj ochranka!

Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský, vstúpia do zväzku manželského čo nevidieť. Pár so svadbou ponáhľa aj z toho dôvodu, že je Jasmina v inom stave a spevák sa neraz nechal počuť, že dieťa privedie až do úplnej rodiny. Svoju budúcu ženu si preto musí “okrúžkovat” skôr, než ich malý syn s pracovným označením “waa” príde na svet.

Len pár dní pred veľkou udalosťou sa dostavili snúbenci na “miesto činu”, aby doladili posledné detaily svadobného dňa. Sprevádzala ich pri tom šéfka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová (45), ktorá u seba Jasminu zamestnala. Obe dámy sa navyše netaja tým, že majú medzi sebou veľmi blízky vzťah. Krásna Balkánka v Drobovej vidí svoju druhú matku. Niet teda divu, že nechýbala ani pri prípravách ich veľkého dňa.

Ten si vulgárny rapper nemieni ničím kaziť. Rovnako ako prvé fotky Jasmininho tehotenského bruška či dôkazy ich nehynúcej lásky, Rytmus si chce všetky tieto súkromné ​​okamihy ponechať čisto pre seba, a aby nemusel na sociálnych sieťach dávať cez romantické fotky sprosté menovkami, kvôli ktorým ich nebudú chcieť využiť médiá, chce si zaistiť na svadbu dokonalé súkromie. Rytmusova nočná mora sú novinári. Preto robí rázne kroky, aby počas ich veľkého dňa  boli čo najďalej. 

(Spevákom najatá ochranka)

Aj z toho dôvodu si pôvabný zámoček Šimák Pezinok, ktorý sa nachádza len kúsok od Bratislavy, pozorne obhliadla Rytmusom najatá súkromná ochranka. Dvaja urastení muži si v pondelok prešli nielen priestory zámku, ale aj jeho široké okolie. Rytmus s Jasminou potom v zámku strávili ešte ďalšie štyri hodiny. Je teda zrejmé, že títo budúci novomanželia nenechávajú nič na náhodu a všetko chcú mať ako sa patrí naplánované!

(Zámok Šimák Pezinok)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak