Type to search

ŠOUBIZNIS

ŽALOSTÁ SPOVEĎ: DARA OTVORENE O NAJŤAŽŠÍCH CHVÍĽACH SVOJHO ŽIVOTA

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 22

Urobila chybu a poriadne za ňu zaplatila. Potom, čo Dara Rolins (46) spôsobila autonehodu, pri ktorej tragicky zomrel človek, sa jej začal rozpadať aj vzťah s otcom jej dcéry. Teraz otvorene prehovorila o tom, ako to celé zvládla.

Teraz sa meno Dary skloňuje najmä v spojitosti s jej expartnerom Patrikom Vrbovským alias Rytmusom (42) a jeho svadbou s mladšou partnerkou Jasminou Alagičovou (29), s ktorou navyše čaká bábätko. Asi nemôže byť ľahké prizerať ich láske, avšak Dara má za sebou aj ďaleko horšie životné obdobie, ako sama priznáva.

(Dara s Rytmusom, keď boli ešte zaľúbení)

Nikdy už nezabudne na tragické udalosti z 10. júla 2010, kedy sa v pražskom Šáreckom údolí autom zrazila s protiidúcou motorkou a jej vodič, český dôchodca Jindřich Rotrekl († 63), neskôr na následky zranení zomrel. On sa údajne vyhýbal praskline na ceste a speváčka vraj zasa podávala dcére fľašu s čajom, tesne než sa stretli. Z tragického úmrtia sa nevedela spamätať a od verejnosti si vypočula dosť poznámok o tom, že je vrahyňa.

(2010 – Dara svojím vozidlom usmrtila Henricha Rotreka, ktorý išiel na motocykli)

Aj keď som bola odsúdená, v jadre viem, že som neurobila nič zlé – nekonzumovala som alkohol, nešla som rýchlo. Ale stalo sa. A kedykoľvek idem rovnakým miestom, vždy si uvedomím, že je tam veľa otáznikov. Toto mi vtedy zobralo veľa síl,” otvorenepriznala až teraz po rokoch.

(Dara nezvládala tlak od novinárov)

Dráma sa jej podpísala aj na milostnom živote. „Vrátane rozchodu s otcom mojej dcéry, Matějom Homolom, to bola facka z druhej strany.” Blondínka dodnes nemôže na zradu expartnera zabudnúť. „Matěj v tom čase odišiel. V celej záležitosti sa skutočne vyznamenal. Totálne to vtedy po ** al,” zúri aj dnes Dara, ktorá sa vtedy musela ísť upokojiť do LA, kde tri mesiace bývala u kamarátky.

(Dara Rolins a muzikant Matěj Homola)

„V ten daný moment mi toto veľmi pomohlo. Ale musela som sa kvôli súdom vrátiť, peklu nešlo uniknúť. To bola vysoká škola úplne všetkého,”netají sa Rolins a priznáva, že veľkou oporou jej vtedy bola najmä kamarátka Eva Skallová († 36). „Prežila so mnou všetko od A do Z. Spoznala ma ako nikto.” Bohužiaľ o kamarátku a manažérku prišla v roku 2016, keďže brunetka vtedy zomrela na rakovinu.

(Dara so svojou manažérkou)

Ešte že má Dara aspoň dcéru Lauru. Sama napokon priznáva, že jej mnohé obetovala a kvôli nej prehltla aj rad horkých piluliek. Najmä v čase rozchodu s jej otcom Homolom. „Kľúčové bolo, že som nikdy nestratila kontakt so svojím zdravým mozgom, čo znamenalo, že som pred Laurou nikdy, a to môžem odprisahať, nenechala vybublať hnev na jej otca, ktorý som prirodzene mala.”

(Laura akoby Dare z oka vypadla)

Niekoľkokrát si dokonca radšej pred dievčatkom vymyslela smutný príbeh, aby vysvetlila svoj žiaľ po rozchode. „Vďaka tomu je Laura dnes v pohode a náš vzájomný vzťah je dokonalý. Úplná harmónia. Ona miluje jeho, ona miluje mňa, ona nás miluje oboch,” raduje sa speváčka, ktorá sa musela dosť premáhať, za čo ju dodatočne ocenil aj sám Homola. „Kedykoľvek Matěj pre Lauru prišiel, dokázala som ho objať. Dnes, s odstupom času, ho samozrejme objímam srdečnejšie, dáme si pusu,” doplnila Dara, ktorá priznáva, že už sa na expartnera niekedy dokonca aj teší. A niekedy má dokonca aj pocit, ako by cítila v bruchu motýliky … To skoro znie, ako by snáď do neho ešte bola čiastočne trochu zamilovaná.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak