Type to search

ŠOUBIZNIS ZAHRANIČIE

DRŽTE SA! FOTO: PRACHAŘOVÁ V BIKINÁCH PO DVOCH DEŤOCH

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 29

Česká moderátorka a modelka Agáta Prachařová (34) momentálne trávi čas v Izraeli, kam si prišla usporiadať myšlienky a zistiť, po čom naozaj túži.

 

Tam momentálne žije jej mama, herečka Veronika Žilková, ktorej manžel Martin Stropnický pôsobí v tejto krajine na poste veľvyslanca. Ako už skôr prezradila Žilková, Agáta za nimi zamierila, lebo sa potrebuje v čase manželskej krízy odreagovať. Nie je tajomstvom, že s ňou a moderátorom Jakubom Prachařom to vyzerá na rozvor.

 

(Agáta na pláži v Izraeli zapózovala naozaj slušne. O svoju postavu sa stará naozaj dôkladne)

Najnovšie brunetka zverejnila sexi fotku, na ktorej pózuje len v plavkách. Je očividné, že dvojnásobné materstvo si na jej postave daň nevybralo, respektíve, že si ju Prachařová príkladne udržuje. ,,Prvá lekcia,” ohlásila Agáta k fotke so surfom. Vyslúžila si obdivné komentáre. ,,Závidím vám vašu postavu. Vôbec by som nepovedala, že máte dve deti. Fakt super,” alebo ,,Koľko že máš rokov? 20?” napísal komentujúci.

 

(Agáta so svojim manželom Jakubom Prachařom)

Agáta dokonca po ceste na letisko do Izraela napísala na sociálnu sieť pozoruhodnú vetu: ,,Skoro slobodná a skoro bez detí.” Je tak jasné, že kríza v manželstve s Prachařom je vážna. Ak bude dvojnásobná mamička naozaj opať slobodná, rozhodne bude jej štíhla postava v lete magnetom pre oči nejedného muža.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak