Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

PREDVIEDLI SA! VEREŠOVEJ DEKOLT A KOCIANOVEJ DLHÉ NOHY

Edita Silna
Edita Silna jún 05

Stretnutie takmer všetkých slovenských influencerov a ľudí zo šoubiznisu sa konalo pod jednou strechou a nieslo sa hlavne v módnom smere.

Ak máš Instagram a sleduješ na ňom nejedného slovenského influencera, je viac než pravdepodobné, že si zachytil očakávané otvorenie nového fashion obchodu s názvom About You.

Módna udalosť sa uskutočnila v priestoroch bratislavskej Refinery Gallery a pozvánku dostali snáď všetci slovenskí influenceri. Nechýbali známi speváci, modelky, raperi, herci, moderátori, blogeri či youtuberi, ktorí sa predbiehali v tom, kto bude mať zaujímavejší outfit.

 

(Rytmus si obul adidas Yeezy Boost 750 Light Grey Glow, Michal Mravec tenisky Gucci Ace, Tatiana Žideková s elegantnými sandálovými lodičkami a mohutnou ružovou sukňou Mazzone a Ego vsadil na ležérnejší štýl a obul si tenisky Balenciaga Arena)

 

Známe mená sa rozhodne nedali zahanbiť a aj z toho dôvodu vyťahovali módne zbrane čo najväčšieho kalibru. Chceli sa predviesť a skutočne sa im to podarilo! Pondelková akcia v hlavnom meste prilákala mnohé známe tváre.

 

(Známymi tvárami sa to na “červenom koberci” plnilo rýchlo)

 

Medzi hosťami už tradične vytŕčali atraktívne dámy. Modelka Andrea Verešová (38) bola ozdobou večera a mnohí páni nevedeli z jej nadupaného dekoltu spustiť zrak.

 

(Andrea sa naozaj nebála odhaliť svoju pýchu. Vyšlo jej to skvele!)

 

Nebola však jediná, ktorá predviedla svoje vnady v celej svojej kráse. Horúci letný včer sa totiž premenil na skutočný súboj sexi dekoltov. Ktorá z prítomných žien je podľa vás víťazkou?!

 

(Veľkú pozornosť pútala modelka a bývala misska Karolína Chomisteková. Jej ružovo-biely „Barbie outfit“ sa skladal z kompletu od francúzskej módnej návrhárky Isabely Marant, kabelky Dolce & Gabbana a šperkov Tiffany & Co.)

 

(Dominika Navara Cibulková tentokrát stavila na jednoduchú eleganciu v podaní bielych širokých nohaviciach a čierneho pánskeho saka. Príjemný outfit doplnila o kabelku jej obľúbenej značky Hermès)

 

(Na akcii sa ukázala aj influencerka Bianka Rumanová, ktorá to prehnala so svojím all Balenciaga everything outfitom. Mysleli sme si, že ponožky v šľapkách, ktoré síce boli kedysi v móde, sú nenávratne preč, no pravdepodobne sme sa mýlili)

 

(Z ľava Jana Hrmová, vlogerka Martina “Moma” Horňáková a influencerka Lulenzz “Lula” Gachulincová)

 

(Na záver čerešnička na torte v podaní pôvabnej topmodelky Michaely Kocianovej, ktorá sa na červenom koberci ukázala v nádherných modro-čiernych trblietavých šatách s výstrihom a v dlhočizných čiernych čižmách na opätku)

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak