Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

FOTO: ZAREZANÝ ROZKROK! VONNOVÁ UKÁZALA AJ ČO NECHCELA

Edita Silna
Edita Silna jún 06

Užíva si nič nerobenie. Lyžiarska kráľovná Lindsey Vonnová (34) sa na tohtoročných majstrovstvách sveta rozlúčila s aktívnou kariérou a začala si konečne užíva život mimo zasnežených svahov. Viac času má aj na svojho priateľa, ktorého cez víkend prevetrala na pláži na Miami.

Odísť na športový dôchodok sa víťazka až 82 pretekov svetového pohára rozhodla po tejto sezóne. Jej hviezdnu kariéru ukončil pád v zjazde na svetovom šampionáte vo švédskom Are. Práve zranenia znemožňovali Vonnovej v posledných rokoch podať najlepšie výkony. Keď už sa to nedalo zniesť, sekla s tým.

Párik momentálne užíva spoločné chvíle na Miami, kde vyrazili spolu na pláž a bola to práva Vonnová, ktorá bola opäť stredobodom pozornosti. V bielych plavkách, ktoré jej len okopírovali ženské intímna partie a zarezali rozkrok, ukázala aj neopálené miesta. No a je aj trochu vidno, že ako vypadla z tréningového kolotoča, tak jej telo sa trochu zaguľatilo a svaly sa pomaly strácajú.

V čase, keď si prechádzala ťažkým rozhodnutím o pokračovaní kariéry, bol jej veľkou oporou priateľ P.K. Subban. Jeden z najlepších hokejových obrancov sveta momentálne oblieka dres Nashvillu Predators a spolu s Vonnovou tvoria pár už viac ako rok.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak