Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

RADIKÁLNA ZMENA! PLAČKOVÁ UŽ NIKDY NEBUDE AKO PREDTÝM

Edita Silna
Edita Silna jún 11

Televízna a instagramová hviezdička Zuzana Plačková sa opäť nechala vylepšiť.

Tentokrát si na klinike v Bratislave dala zväčšiť zadok. Ešte pred zákrokom prezradila, že ju bude stáť 2800 eur. Nový zadoček ju vyjde síce viac ako ročná permanentka do fitka, ale koľko času a driny na druhej strane zase ušetrila. ,,Veľkosť zadku sama neviem, nechcem nič prehnané, skôr pekný guľatý zadoček, aby vynikol užší pás a zadok,” opísala svoje predstavy. V nedeľu sa už Plačková ozvala priaznivcom na sociálnej sieti s tým, že zákrok má za sebou.

 

(Plačková po operácii)

,,Nebudem klamať, pred operáciou som bola vo veľkom strese, čo je asi normálne, no najviac mi to uľahčoval celý tím skutočne super ľudí na klinike,” poďakovala tmavovláska s tým, že ju rozosmiali, vďaka čomu aj zabudla na stres z operácie. ,,Každopádne operácia bola skutočne bez akejkoľvek bolesti, odobral sa tuk z bruška liposukčným prístrojom a následne sa vytvaroval zadoček,” vysvetlila postup Plačková.

 

(Tento zadok je už minulosťou)

Tá sa však musí zodpovedne zotaviť. ,,Ležím v posteli a ešte pár dní asi aj budem, keďže chcem, nech sa mi všetko pekne zahojí, aby som mohla zase začať lietať po svete ako doteraz,” napísala Zuzana, ktorá bude toto leto na dovolenkách už predvádzať svoj nový guľatučký zadoček.

 

(Plačková je so sebou neustále nespokojná a vždy nájde niečo, čo sa dá “zlepšiť”)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak