Type to search

DOMÁCE SPRÁVY

KLAMAL MARČEK POLÍCII? VRAH JÁNA A MARTINY MENÍ VÝPOVEĎ!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik jún 13

Na svete sú ďalšie skutočnosti, ktorými Miroslav Marček opisuje pozadie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Polícia od apríla dôkladne preveruje, či Marček vraždu vykonal tak, ako to vyšetrovateľom opísal v deň, keď sa rozhodol ku všetkému priznať.

Údajný vrah polícii uviedol aj dôvod, prečo sa rozhodol objasniť vraždu. Informácie priniesol spravodajský web televízie JOJ noviny.sk. Miroslav Marček mal údajne fyzicky vykonať vraždu Jána a Martiny.

 

 

Už dva mesiace vyšetrovatelia dôsledne overujú jeho tvrdenia o kompletnom priebehu vraždy. Podľa zistení televízie vyšetrovaciemu tímu povedal aj dôvod, prečo sa rozhodol vypovedať. Otázku mu mal položiť pri výsluchu dozorový prokurátor približne takto: „Prečo ste sa rozhodli priznať sa?“ Miroslav Marček odpovedal: „Ja si myslím, že rodina si zaslúži vedieť, čo sa stalo, ako sa to stalo a kto to spravil.“

 

(Miroslav Marček v rukách polície)

 

To, že sa Miroslav Marček priznáva k úkladnej vražde dvoch mladých ľudí, polícii nestačí. Vyšetrovatelia jeho opis overujú dôkazmi, ktoré zaistili nielen priamo na mieste činu, ale aj na iných miestach. Jeho priznanie má nezrovnalosti. Tie analyzujú znalci z odvetvia balistiky aj súdni lekári. Výpoveď obvineného Miroslava sa rozchádza v tom, koľkými strelami zasiahol novinára.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak