Type to search

ŠOUBIZNIS ZAHRANIČIE

BRAD PITT PREZRADIL, KDE SA UKRÝVA!

Edita Silna
Edita Silna júl 08

Po tom, čo jeden z najkrajších párov Hollywoodu oznámil, že sa budú rozvádzať, nie je počuť o ňom ani chýru ani slychu.

Reč je o hercovi Bradovi Pittovi (55), ktorý svoju kariéru na filmových plátnach posunul na druhú koľaj. Prečo je tomu tak a čomu sa momentálne venuje, prezradil sex symbol v rozhovore pre austrálsky GQ.

Brad v rozhovore priznal, že sa momentálne venuje skôr činnosti za kamerou ako pred ňou. „Som za kamerou, na produkčnej strane a veľmi sa mi to páči,“ povedal 55 ročný herec. „Verím, že je to skôr pre mladších ako som ja. Nechcem tým povedať, že tu nie sú úlohy pre starších, no cítim to takto. Hra bude o to prirodzenejšia,“ pokračoval.

Pitt sa momentálne zamýšľa nad budúcnosťou filmového priemyslu. Podľa jeho slov sa uberá správnym smerom a je veľmi prospešné, že sa do popredia dostávajú noví herci, režiséri ale aj spisovatelia. Rovnako prízvukoval, že je potrebné dať priestor aj iným talentovaným hercom, ktorí možno nie sú tak známi, no ich talent je obrovský, cituje Pitta Instyle.

 

(Brad Pitt)

Brad Pitt v roku 2014 získal Oscara, za produkciu filmu 12 rokov otrokom so svojou produkčnou spoločnosťou. A čo chystá ďalej? Bývalý manžel Angeline Jolie by rád v budúcnosti spolupracoval aj so svojim kolegom Leonardom DiCapriom. „Je to človek, ktorý do svojej práce dáva naozaj všetko. Je skvelý zabávač,“ dodal na Leonardovu adresu. Najnovšie ho však budeme môcť vidieť vo filme Ad Astra, ktorý bude mať premiéru už túto jeseň, v septembri.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak