Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

PETER SAGAN MÁ ŽIVOT PLNÝ LUXUSU! TOTO VŠETKO SI NAJLEPŠÍ CYKLISTA UŽÍVA!

Najlepší slovenský cyklista Peter Sagan má podľa zákulisia pelotónu plat v tíme Bora-hansgrohe približne na úrovni šesť miliónov ročne. No a peniaze si pochopiteľne užíva. Investuje nielen do seba, ale aj do nehnuteľností a luxusu. 

 

(Sídlo rodiny Saganovcov v žilinskej časti Závodie. Firma Petrovho otca ho kúpila pred 4 rokmi. Hodnota sa pohybuje okolo 1,5 milióna eur)

 

 

(Podľa úradov vlastní Peter Sagan na Slovensku iba jednu nehnuteľnosť. Rodinný dom však rozhodne nepatrí medzi tie menšie. Jeho hodnota môže pokojne presahovať aj milión eur)

 

 

(Apartmán v Monaku, kde sa ceny takýchto nehnuteľností pohybujú od 6,5 do 10 miliónov eur)

 

Sídlo v Monaku si Peter vyberal takmer rok. Mal na to svoje dôvody. “Byt v Monaku bude moja základňa. Oplatí sa to. Kvôli počasiu, tréningu aj pokoju,” vysvetlil Sagan. Pre zaujímavosť – v Monaku takmer neexistuje nezamestnanosť a chudoba, a je tu najviac milionárov na počet obyvateľov na svete.

 

 

(Na zakázku prerobený Dodge Charger R/T z roku 1970 má výkon rovných 1000 koní)

 

 

(Čalúnenie sediadiel má na sebe dokonca aj logo hviezdneho cyklistu)

 

 

(Petrove Porsche, za ktorým sa skrýva zaujímavý príbeh)

 

 

Keď Sagan v roku 2012 pri svojej premiére na Tour de France vyhral zelené tričko, dostal od šéfa vtedajšieho tímu Liquigas – Cannondale toto Porsche. Paolo Zani sa s Petrom stavil, že pokiaľ vyhrá dve etapy a zelený dres, dá mu svojho tátoša.

 

 

(Po uliciach Monte Carla sa Peter preháňa na svojich obľúbených motorkách)

 

 

(Luxusný karavan v hodnote okolo 100 000 eur)

 

 

(Interiér karavanu je supermoderne vybavený)

 

 

(Týždenný prenájom takéhoto 100 metrového plavidla mohol Petra vyjsť až na neuveriteľných 560 000 eur! “Mali sme sa doslova neskutočne,” povedal po dovolenke Peter)

 

V Monte Carle sa okrem iných luxusných nehnuteľností nachádza aj najdrahší byt na svete. Ten je na vrchole apartmánovej veže Odeon. Ak si našetríte 240 miliónov eur, môžete si tu kúpiť päťposchodový mezonet s rozlohou 3 500 štvorcových metrov. Čerešničkou na torte, na ktorú vás bude pri obhliadke určite lákať jeho predajca, bude veľký bazén na terase, do ktorého sa môžete po zobudení spustiť elegantným toboganom priamo zo spálne.

 

 

(Zo spálne rovno do bazéna)

 

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak