Type to search

DOMÁCE POLITIKA SPRÁVY

KALIŇÁK PREZRADIL, ČI BUDE NA KANDIDÁTKE SMERU!

 

Robert Kaliňák považuje situáciu v strane za dobrú, podľa svojich slov nevie o napätí medzi predsedom strany Robertom Ficom a premiérom Petrom Pellegrinim.

 

Podpredseda Smeru-SD a exminister vnútra Robert Kaliňák o sebe tvrdí, že je na politickom dôchodku. To, že nebude na kandidátke Smeru-SD v nadchádzajúcich parlamentných voľbách, nevylúčil ani nepotvrdil.

 

“Ja som sa politicky narodil tu, som zakladajúcim členom tejto strany,” skonštatoval v pondelok po stretnutí predstaviteľov strany. Dodal, že v strane naďalej ostáva. Nepovažuje za zvláštne, keby podpredseda strany nebol na kandidátke do volieb. “Som na dôchodku. Keď som raz dôchodca, tak som dôchodca,” dodal.

 

(Situáciu v strane považuje za dobrú, podľa svojich slov nevie o napätí medzi predsedom strany Robertom Ficom a premiérom Petrom Pellegrinim (Smer-SD)

Na otázku, či by mal byť lídrom strany do volieb Fico, neodpovedal. “Všetky takéto veci sú vnútrostranícka záležitosť,” zdôraznil v súvislosti s kandidátkou a dodal, že najskôr by sa o nej mali dozvedieť členovia strany.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak