Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

PÁPEŽ PREZRADIL JEHO NÁZOR NA HOMOSEXUÁLOV!

Podľa pápeža Františka by katolícka cirkev nemala zabúdať ani na transsexuálov a homosexuálov, lebo ani Ježiš by sa od nich vraj neodvrátil. Vyjadrenia hlavy katolíckej cirkvi sú len pokračovaním jeho rétoriky naklonenej k LGBT komunite.

 

„Keď človek príde pred Ježiša, ten mu určite nepovie: Choď preč, lebo si homosexuál,“ povedal pápež, ktorého citujú médiá. Napriek tomuto výroku je pápež František stále proti tomu, aby sa deti na školách učili o zmenách pohlavia. Genderová teória alebo po slovensky teória pohlaví je koncept, podľa ktorého majú ľudia narodení ako ženy či muži právo určiť si, aké vlastne majú pohlavie.

 

(LGBT je skratka, ktorá primárne znamená “lesbický, gay, bisexuálny a transrodový”)

 

Počas nedávnych návštev Gruzínska a Azerbajdžanu pápež František povedal tamojším rádovým sestrám a kňazom, s ktorými sa stretol, že výučba o teórii pohlaví je súčasťou „globálnej vojny“ proti klasickým manželstvám medzi mužom a ženou. „To, o čom som hovoril, je nechutnosť toho, ako sú ľudia očkovaní genderovou teóriou,“ povedal pápež novinárom na palube lietadla pri návrate do Vatikánu.

 

„Jedna vec je mať osobné prianie a možnosť na zmenu pohlavia, ale iné je učiť o teórii pohlaví na školách v snahe zmeniť mentalitu. Toto nazývam ideologickou kolonizáciou,“ vysvetlil pápež. Podľa hlavy katolíckej cirkvi je otázka transgender katolíkov „morálny problém“. František preto v závere poprosil novinárov, aby nenapísali, že „pápež žehná trans ľuďom“.

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak