Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Najvyšší súd svojimi vyjadreniami o Kočnerovi prekvapuje! Vraj to bolo TAKTO!

 

Sudcovia reagovali na údajnú komunikáciu Kočnera, v ktorej mal spomínať ĽSNS ako poistku vlády Roberta Fica po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

 

Všetkých päť členov senátu Najvyššieho súdu SR (NS) SR, ktorý zamietol rozpustenie parlamentnej strany ĽSNS na návrh generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára, odmieta, že by poznali obvineného a obžalovaného Mariana Kočnera.

 

Rovnako, že mohol zasahovať do rozhodovania senátu v prípade ĽSNS. Vyjadrenie sprostredkovalo Tlačové oddelenie NS SR.

(Sudcovia tak reagovali na údajnú komunikáciu Kočnera, v ktorej mal spomínať ĽSNS ako poistku vlády Roberta Fica (Smer-SD) po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Mal tvrdiť, že na Najvyššom súde vybaví, aby Čižnárov podnet na zrušenie strany odmietli)

 

Predsedníčka senátu NS SR Jana Zemková zdôraznila, že Kočnera nepozná a nemá žiadnu vedomosť o jeho zasahovaní do rozhodovania. Ďalšia predsedníčka senátu Najvyššieho súdu Nora Halmová rovnako odmietla akékoľvek ovplyvňovanie pri svojom rozhodovaní.

 

“Ako som už v médiách uviedla, s Marianom K. sa nepoznám. Nesnažil sa ma nikdy kontaktovať, ani osobne ani sprostredkovane. Navyše, nie je nijako dokázané, že spomínanou Norou v jeho komunikácii by som mala byť ja. Spájanie jeho mena s mojou osobou preto úplne odmietam,” dodala.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak