Type to search

ŠOUBIZNIS

ŠOKUJÚCE rozhodnutie: Peter Nagy končí s tým, čo miluje!

 

Za fotoaparátom skončil! Spevák Peter Nagy (60) sa preslávil nielen svojím talentom v hudobnom biznise, ale viac ako pätnásť rokov dokazoval aj nadanie pre fotografovanie.

 

Nagy je známy najmä ako spevák, keď prerazil nielen ako sólista, ale aj s kapelou Indigo. Medzičasom však žal úspechy aj ako fotograf a jeho snímky sa objavili nielen v zbierkach kníh, ale aj za hranicami Slovenska.„Fotil som českú Miss, pre Playboy, pre náš, pre ruský a nejaké fotky mi vyšli aj v Brazílii. Robil som výstavy, vydal som dve knihy,“povedal v relácií na rozhlasovej stanici Peter, ktorý však svojich fanúšikov na záver poriadne šokoval.

 

(Okrem toho, že vydal dve knihy a mal aj vlastnú výstavu, jeho snímky sa objavili aj v zahraničných publikáciách. Ako však nedávno Peter prezradil, s týmto koníčkom je nadobro koniec)

 

„Po tej druhej knihe som povedal, že končím. Už nefotím. Podarilo sa mi za tých desať alebo pätnásť rokov dosiahnuť dôležité méty vo fotení,“prezradil Nagy, ktorý tak fotoaparát odložil do šuflíka a momentálne sa venuje milovanej hudbe. „V roku 2014 sme obnovili meno Indigo a odvtedy sa venujem len tomu,“ dodal hudobník, ktorý uviedol aj ďalší dôvod, pre ktorý už za fotoaparátom nestojí. „Nie je jednoduché udržať tempo v súčasnosti, kde je aj na sociálnych sieťach plno fotografov a nie je možné robiť profesionálne dve povolania,“ priznal na záver Nagy.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak