Type to search

ŠOUBIZNIS

DÔVOD moderátora Hudáka začať cvičiť vám vyrazí dych!

Edita Silna
Edita Silna aug 24

 

Mal silnú motiváciu! Moderátor a zabávač Michal Hudák (50) na prvý pohľad viditeľne schudol. Ako prezradil má v tom prsty jeho priateľka Denisa .Vďaka zhodeným kilám sa mu podarilo ušetriť aj peniaze.

 

Hudák nikdy nepatril k šťúplym chlapom a zmena, ktorou prešiel, preto hneď udrie do očí. „Už je to pár mesiacov, dokonca to bude už asi rok, čo som začal cvičiť. Chodím párkrát do týždňa a baví ma to, mám výbornú trénerku. Cítim sa príjemnejšie, o to viac môžem potom zjesť,“ priznal  Michal, ktorého k novému životného štýlu naštartovala jeho láska Denisa.

 

(Január 2019 – Michal mal ešte nedávno guľatejšiu tvár a väčšie bruško)

 

„Štartérom bola veta mojej partnerky, ktorá mi povedala: ,Mohol by si túto skriňu vypratať, lebo tu máš veci, ktoré si už v živote neoblečieš.‘ A ja si ich už obliekam! Je to fajn, lebo človek ušetrí kopu peňazí za handry,“ pochvaľuje si zabávač, ktorý však nevie, koľko schudol. „Nevážim sa. Aby som sa postavil na váhu a sledoval to, nie je cieľom cvičenia. Ale sú to dve dierky na opasku,“ dodal Hudák, ktorý sa stravuje pestro a dopraje si, na čo má chuť.

 

(August 2019 – Zabávač je dnes viditeľne o pár kíl ľahší)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak