Type to search

SPRÁVY

TAJNÁ dovolenka Mariana Kotlebu!

Ani predseda kontroverznej politickej strany Ľudová strana Naše Slovensko nemyslí celý čas len na prácu. Podľa najnovších fotografií, ktoré kolujú internetom, sa Marian Kotleba vydal na zahraničnú cestu. Podľa snímok tam však nešiel sám a po boku mal aj dámsky sprievod.

 

Pri nastupovaní do lietadla, ktoré malo namierené do obľúbenej dovolenkovej destinácie – egyptského mesta Hurgada, nezostal predseda kontroverzného parlamentného krídla bez povšimnutia. Marian Kotleba bol pri lietadle zachytený jednou zo spolucestujúcich.

 

To, že aktuálne teplé počasie pôsobí na šatník, potvrdil aj predseda ĽSNS. Ten sa na cestu vystrojil jednoduchým pásikavým tričkom, ktorým vymenil svoje typické sako a košeľu.

 

(Prvé, čo verejnosti neuniklo, bol fakt, že Kotleba necestoval sám)

 

Ľudia skôr očakávali po Kotlebovom boku jeho manželku Frederiku. Podľa zverejnených fotografií si ale cestu spríjemnil v spoločnosti inej krásnej ženy, ktorej totožnosť je nateraz neznáma.

 

(Podľa podrobnejších informácií mal vyše trojhodinový let štartovať  z Bratislavy o 19:45 večer. Trasa letu sa končila v známej dovolenkovej destinácii, v Egypte)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak