Type to search

POLITIKA SPRÁVY

UNIKNUTÉ informácie Kočnerovho plánu vám vyrazia dych!

 

Jedným z bodov Kočnerovho plánu bolo presadiť v parlamente zákon, ktorý by označoval časť médií ako zahraničných agentov. 

 

Marian Kočner mal po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice vytvorený akčný plán, ktorý plánoval spustiť v prípade, ak by Most-Híd odišiel z vládnej koalície. Vyplýva to z komunikácie s Alenou Zsuzsovou cez aplikáciu Threema.

 

Súčasťou Kočnerovho plánu malo byť ovládnutie Markízy či kúpa televízie TA3. “Ovládnuť Markízu – sposlušniť Sláva a jeho médiá – po..bať Miša a kúpiť TA3,“ písal Kočner​ Zsuzsovej.

 

(Jedným z bodov bolo aj presadiť v parlamente zákon, ktorý by označoval časť médií a mimovládne organizácie ako zahraničných agentov)

 

“Schváliť zákon o zahraničnom agentovi (podporí to aj Kotleba) – cez tento zákon oslabiť mainstream médiá – od..bať novým zákonom mimovládky,” napísal Zsuzsovej 11. marca 2018.

 

Štyri dni predtým predložila ĽSNS v parlamente návrh zákona, ktorý mal označovať za zahraničných agentov mimovládne organizácie, ktoré sú financované zo zahraničia.

 

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak