Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Danko to so svojimi výrokmi myslí vážne! TU je dôvod

Edita Silna
Edita Silna aug 29

 

Predseda parlamentu Andrej Danko (45) sa rozhodol pre protiúder. Šéf národniarov sa vydal na Úrad priemyselného vlastníctva, aby získal ako jeden z mála politikov patent, aby ochránil svoje duševné vlastníctvo. A SNS bude mať výhradné právo na TOTO!

 

Danko si dal patentovať na Úrade priemyselného vlastníctva svoj slogan “Človek človeku”! Predseda parlamentu požiadal o registráciu obrazovej ochrannej známky s textom „Človek človeku“ vo fonte a farbe, ktorú SNS používa aj na svojich bilbordoch. V podobnom formáte strana na vonkajších plochách propaguje napríklad rekreačné poukazy.

 

(Slogan “človek človeku” už používa SNS na obale opaľovacieho krému, ktorý rozdáva ako súčasť promo akcie. Rozdávali ich stranícke „letné hliadky“ v lete na kúpaliskách)

 

Slovné spojenie odkazuje na známu Dankovu vetu, ktorú predniesol vo svojom príhovore počas odovzdávania cien Spravodliví medzi národmi 25. januára 2017. Tieto vyznamenania udeľuje štát Izrael pre ľudí nežidovského pôvodu, ktorí počas druhej svetovej vojny riskovali životy, aby pomohli prenasledovaným židom. „Žiaden človek nedokáže dať toľko lásky človeku, ako dokáže dať len človek človeku. Ale žiaden iný človek nedokáže rozdať toľko zla, poníženia a urážok inému, je to dané len nám, ľuďom,“ povedal vtedy Danko. Hláška predsedu parlamentu už stihla zľudovieť a je častou inšpiráciou internetových vtipov.

 

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak