Type to search

DOMÁCE POLITIKA

ODHALENIE! Vážne problémy v manželstve Kotlebovcov

Prasklo dobre skrývané tajomstvo. V manželstve Mariana (42) a Frederiky (24) Kotlebovcov sú vážne trhliny. Obaja menovaní odvtedy zaryto mlčia a k možnému rozpadu rodiny sa radšej nevyjadrujú. Hovoriť však za nich majú papiere, ktoré už niekoľko mesiacov ležia na okresnom súde v Banskej Bystrici.

 

Šéf ĽSNS prežíva možno jedno z najnepríjemnejších období v živote. K stagnujúcim preferenciám hnutia či trestným stíhaniam členov jeho fašistickej strany sa pridružil aj krach Kotlebovho manželstva. Frederika Kotlebová si po piatich rokoch od sobáša povedala dosť a na banskobystrický okresný súd podala žiadosť o rozvod. Podľa našich informácií sa Kotleba rozvodu na súde všemožne bráni.

 

Frederika podľa našich zdrojov hovorí, že od januára 2019 nežije s manželom v spoločnej domácnosti. „Jej stanovisko je, že chce rozvod a bodka. Povedala mu, že s ním nechce byť, že k nemu nič necíti. Že keď už podá žiadosť o rozvod, tak to je taká vážna vec, že to nebude sťahovať,“ povedal zdroj z jej blízkeho okolia.

 

O nezhodách medzi nimi môže svedčiť aj fakt, že Kotleba odlieta a prilieta z Egypta sám, pričom ho na letisku vždy čaká iba jeho blonďavá asistentka Kristína (33). Tá sa po jeho boku objavuje so železnou pravidelnosťou a stretávajú sa aj v súkromí.

 

 

(Po jednej z dovoleniek na Kotlebu čakala jeho asistentka Kristína Laššáková. Zvítavajú sa vždy veľmi priateľsky)

 

Šéf ĽSNS Marian Kotleba v posledných mesiacoch často cestoval do exotického Egypta, kde mal tráviť čas so svojím synom, ale aj s manželkou Frederikou. „Známej povedala, že ide preč z Bystrice. Vraj do zahraničia,“ povedal o Frederike rodinný priateľ, ktorý si neprial byť menovaný.

 

Kotleba sa z exotickej dovolenky vrátil zakaždým bez manželky, no vždy ho na letisku čakala rovnaká žena – Kristína Laššáková, ktorá ho vášnivo privítala. Kotleba ju zamestnal ako jednu zo svojich troch poslaneckých asistentov a dal jej plat 1 300 € mesačne.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak