Type to search

SPRÁVY

ŠOK! Neuveríte, ako Kaliňák vystrájal na dovolenke v Las Vegas

 

Rozšupol sa. Exminister vnútra Robert Kaliňák (48) sa v posledných mesiacoch stratil z očí verejnosti. Počas občasných vystúpení pred novinármi hovorí, že už je politický dôchodca a na kandidátke Smeru ho v najbližších voľbách zrejme neuvidíme.

 

Exminister si hriešne mesto Ameriky plné hazardných hier a nekonečných párty neužíva prvýkrát. Las Vegas mu prirástlo k srdcu. Zdá sa tak, že Kaliňák má svoje obľúbené miesta, ktoré rád navštevuje viackrát do roka.

 

(Kaliňák pred superluxusným hotelom Bellagio, kde stoja priemerné izby stovky eur na jednu noc. Videný bol v kasíne tohto hotela v Las Vegas. Náhlil sa odtiaľ k taxíkom, vyzeral veľmi nervózne)

 

(Na záberoch je Kaliňák sám bez rodiny či partie kamarátov. Vo februári sa v komplexe aj ubytoval, teraz vraj býval inde)

 

„To je tam, kde sme bývali. Bol som na dovolenke na motorkách. Prešiel som 3 300 míľ (5 300 km). Bol som s kamarátmi,“ povedal Kaliňák, no nechcel špecifikovať, s ktorými. „Ja už som civil, tak čo budem ostatných do toho vťahovať. Už sme aj v pondelok popoludní prileteli naspäť,“ uzavrel s úsmevom. Kaliňák si tak užíva voľno po tom, čo odišiel z vlády aj parlamentu a zdá sa, že len tak ľahko sa nevráti. V súčasnosti prebiehajú smerácke stretnutia v regiónoch, ktorých sa nezúčastňuje. „Ja som dnes na dôchodku. Som na dôchodku a na ňom aj zostanem,“ povedal nedávno Kaliňák. Isté je, že na podobnom „dôchodku“ sa rozhodne nenudí.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak