Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

Za brutálne znásilnenie dievčatka ho čaká smiešny trest! 

 

Krajský súd v nemeckom Dessau-Roßlau (bývalej NDR) vyniesol rozsudok nad nigérijským utečencom Seydou N (27), ktorý brutálne znásilnil miestne dievčatko (9) Júliu, ktoré sa hralo na lúke s plyšovým medvedíkom.

 

Odsúdený utečenec pôjde do väzenia na 5,5 roka, čo v praxi znamená, že už za 3 roky bude späť na slobode! Dievčatko sa po znásilnení nachádza vo veľmi vážnom psychickom stave, nechodí do školy, bojí sa vychádzať z domu a cudzích ľudí, a má zjavne celoživotnú traumu.

 

Veľmi vážne je zasiahnutá aj rodiny znásilneného dievčatka. Preto je úplne nepochopiteľná smiešna výšky trestu pre pedofilného násilníka-utečenca.

 

(Utečenec totiž nebude po prepustení z väzenia deportovaný a v Nemecku bude môcť zostať)

 

Prokurátor totiž požadoval iba 6 rokov za mrežami a obhajca dokonca iba 5 rokov. Utečenec vraj čin neplánoval a údajne sa nachádzal v zlom „osobnom stave“.

 

Utečenec takisto pred súdom neprejavil s dievčatkom ani jej rodinou žiadnu ľútosť nad svojím činom. Zástupca rodiny preto požadoval trest vo výške najmenej 8,5 rokov väzenia. Rodina je pobúrená smiešnou výškou trestu.

 

Hoci sa jednalo o údajne plne integrovaného utečenca, tak súd musel prebiehať za prítomnosti arabského tlmočníka, pretože utečenec ani po niekoľkých rokoch v Nemecku nevládze ani základy nemčiny.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak