Type to search

POLITIKA ŠOUBIZNIS

FOTO: Obrovský trapas Čaputovej na verejnosti!

Edita Silna
Edita Silna okt 22

 

Prezidentka Zuzana Čaputová (46) je odo dňa nástupu do svojej funkcie obklopená rôznymi odborníkmi z pracovnej oblasti, ale aj ľuďmi, ktorí sa starajú o jej perfektnú vizáž. Tí si však koncom minulého týždňa, zdá sa, nesplnili svoju úlohu.

 

Keď sa totiž Čaputová minulý piatok postavila pred novinárov, aby ich informovala o stretnutí s ministerkou Denisou Sakovou či policajným prezidentom Milanom Lučanským, naskytol sa prítomným fotografom zaujímavý pohľad. Na hlave prezidentky, cestičke vlasov, bolo totiž vidieť, že Čaputovej inokedy blonďavá hriva je značne šedivá.

 

(Zuzane Čaputovej je pri korienkoch vidieť značne odrastené vlasy)

 

Ján Molnár, ktorý sa prezidentke stará o frizúru, si odrasty zrejme nevšimol. Snažili sme sa ho osloviť, do uzávierky nereagoval.
Známa protokolistka Mária Holubová však podotýka, že neupravené vlasy sú základným faux pas u hlavy štátu. Je to o to horšie, ak ide o dámu.

 

(Prezidentka vždy dbá o svoj imidž, tentokrát sa to ale celkom nepodarilo)

 

Tu je desatoro, na ktoré by si mala podľa Holubovej dávať Čaputová najväčší pozor:

1. Neupravené vlasy 2. Otvorené topánky na ihličkovom opätku, alebo platforme, baleríny, športová obuv, čižmy 3. Dekoltované oblečenie a výstrihy na chrbte 4. Kvietkované šaty a blúzky 5. Tričká a topy 6. Kabelky cez plece 7. Roláky a svetre 8. Tetovanie 9. Lacná bižutéria 10. Oblečenie z priesvitných materiálov

 

 

PIKANTNÉ ZÁBERY NOVEJ HOVORKYNE MINISTERSTVA KULTÚRY!

Začínala s Máriou Troškovou a Katarínou Saganovou, užívala si aj s finančníkmi na jachte v Monaku…..

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak