Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Boris Kollár tvrdo skritizoval Kisku! Vieme, čo tomu predchádzalo

Edita Silna
Edita Silna okt 23

 

Problémy s utečencami hlboko zasiahli aj Slovensko. Okrem politikov riešia túto otázku aj známi ľudia. Jedným z nich je aj Boris Kollár, ktorý sa pustil do drsnej kritiky Andreja Kisku.

 

Krajiny, do ktorých prúdi najväčší počet utečencov, by rady presadili politiku kvót. Podľa nich by každý európsky štát mal prijať určitý počet migrantov. A to aj napriek tomu, že mnohé krajiny využívajú len ako prechodné stanice, odkiaľ sa chcú dostať do západnej Európy.

 

Keď sa táto otázka riešila naposledy, premiér Robert Fico kvóty rázne odmietol. Ak by sa podľa neho rovnaká otázka opäť otvorila, jeho postoj by ostal nezmenený. Či už hovorí za väčšinu Slovákov, alebo nie, jeden za ním rozhodne stojí.

 

Podnikateľ Boris Kollár na sociálnej sieti vyjadril premiérovi hlbokú podporu. Uverejnil aj slová, ktoré možno mnohých zaskočia: “Pán premiér Fico!!! Skláňam klobúk pred vami! Ak to dodržíte a odmietnete kvóty a imigrantov, prisahám, že vám dám hlas bez ohľadu na to, kde bude stáť moje presvedčenie! … Nekonečne si vás za toto odmietnutie vážim (pokiaľ je myslené vážne a dodržíte ho).”

 

 

A kým jedného chválil, iného znosil pod čiernu zem. Drsnú kritiku uštedril slovenskému prezidentovi Andrejovi Kiskovi. “… a toho zapredanca z Popradu raz budú súdiť za vlastizradu, keď bude takto pokračovať!!! Je mi z toho úžerníka blivno, že už si tie ústa nezavrie! A zbytočne je prezident, keď ide proti ľuďom, a neospravedlní ho ani hraný humanizmus,” napísal v statuse na facebooku, ktorý už ale medzitým z jeho profilu zmizol.

 

 

Pohraničná polícia sa rozhodla tvrdo zakročiť! TAKTO chcú zastaviť inváziu migrantov

Kontroverzia vypukla. Slovinská polícia na hranici s Chorvátskom blokuje migrantov a posiela ich späť…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak