Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Pozrite sa, čo si písal Martin Glváč s Marianom Kočnerom!

 

Komunikácia mala prebiehať medzi rokmi 2014 až 2017 cez aplikáciu Viber. Igor Matovič zverejnil 900 správ a uviedol, že mu ich posunuli ľudia, ktorí pôsobia v orgánoch činných v trestnom konaní.

 

Podľa Matoviča zo správ vyplýva, že Glváč mal Kočnerovi vybavovať stretnutia s vysokopostavenými ľuďmi v štátnych úradoch.

 

Komunikácia prebiehala od roku 2014 do roku 2017 cez aplikáciu Viber. “Po tomto dátume zreje prebehli na platformu Threema, hovorí Matovič.

 

(Matovič zverejnil zvyšných 900 správ a uviedol, že mu ich posunuli ľudia, ktorí pôsobia v orgánoch činných v trestnom konaní)

 

“Glváč pred dvomi dňami verejne tvrdil, že sa s Kočnerom stretol naposledy v januári 2012,” hovorí šéf OĽaNO a dodáva, že v komunikácii sú zdokumentované stretnutia aj po tomto dátume.

 

Zo správ podľa Matovič vyplýva, že Kočner si mal dosadiť svojho človeka na post zástupcu šéfa Slovenskej informačnej služby.

 

“22. mája 2016 sa dozvedáme, že Glváč prezradil Kočnerove tajomstvo Fedorovi Flašíkovi, že si nominuje zástupcu riaditeľa SIS,” hovorí Matovič.

 

Ďalšia časť komunikácie sa má týkať Finančnej správy. Podľa Matoviča mal Glváč na žiadosť Kočnera zorganizovať stretnutie u šéfa Finančnej správy.

 

Glváč s Kočnerom sa rozprávajú o Dušanovi P, ktorý sa mal tiež na stretnutí zúčastniť. Podľa Matoviča ide o Dušana Páteka, ktorý bol následne vymenovaný za viceprezidenta Finančnej správy. Stretnutie sa malo odohrať pred jeho vymenovaním.

 

Neuveríte, do čoho všetkého je zapletený Martin Glváč!

Podpredseda parlamentu a krajský šéf Smeru si cez Threemu dohadoval s Kočnerom biznis…

 

Glváč sa k Matovičovi vyjadril už dnes dopoludnia. Vyzval orgány činné v trestnom konaní, aby urýchlene konali a vo veci podal trestné oznámenie.

 

Uviedol, že zverejnená komunikácia ho nijakým spôsobom nediskvalifikuje.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak