Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Milan Uhrík má obrovský problém a my vieme prečo!

 

Na prešľap upozorňujú viacerí slovenskí europoslanci.

 

Slovenský europoslanec Milan Uhrík (ĽS NS) môže v Európskom parlamente (EP) čeliť disciplinárnemu konaniu pre status na sociálnej sieti. Práve v ňom zosmiešnil poslankyňu Petru De Sutterovú pre jej transrodové správanie sa.

 

Uhrík v správe z 18. októbra upozornil na “prehnitosť bruselských inštitúcií”, pričom uviedol, že “poslankyňa De Sutter je 56-ročný belgický chlap, transvestita”.

 

“A teraz si predstavte, že toto čudo rozhoduje aj o budúcnosti Slovenska, európskych rodín, európskej civilizácie a kultúry,”uviedol Uhrík.

 

(De Sutterová — podľa informácií TASR — už bola o tomto statuse informovaná. Belgičanka je členkou politickej frakcie Zelených, za ktorú získala predsednícke kreslo Výboru EP pre vnútorný trh a ochranu spotrebiteľov (IMCO)

 

Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS) upozornila, že spolu s inými poslancami zvažuje podať oznámenie šéfovi EP Davidovi Sassolimu, aby začal konať prostredníctvom disciplinárneho výboru. S De Sutterovou sa stretáva vo Výbore pre zamestnanosť (EMPL). Myslí si, že “keď v Európskom parlamente nemá (europoslanec) žiadnu agendu a keď mu nedovolia pracovať ani na jednom legislatívnom návrhu, vtedy sedí v kancelárii a rieši pohlavia kolegov a kolegýň”.

 

Zároveň zdôraznila, že sa s belgickou poslankyňou stretla na rokovaniach a vždy dokázala zaujať svojou perfektnou angličtinou, konštruktívnymi nápadmi a názormi napríklad o prepojení systémov sociálneho zabezpečenia.

 

Ivan Štefanec (KDH) potvrdil, že možnosť disciplinárneho konania bude koordinovať s ďalšími slovenskými poslancami.

 

Monika Beňová (Smer-SD) je kvestorkou a teda súčasťou vedenia EP. Podľa jej slov extrémisti si vždy namiesto práce hľadajú na kom by sa mohli bezdôvodne vyvyšovať.

 

Prečítajte si Uhríkovu úprimnú reakciu na Hlinu a Trubana!

Plánovanú diskusiu zrušili, pretože pozvaní zástupcovia strán odmietli diskutovať so zástupcom strany ĽSNS….

 

Dodala, že uvedený status je dôkazom, že europoslanec za Kotlebovu extrémistickú stranu si namiesto toho, aby sa v EP snažil presadiť aspoň niečo z toho, čo svojim voličom nasľuboval, radšej zaoberá výzorom iných ľudí.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak