Type to search

POLITIKA SPRÁVY

TAKTO Martin Glváč vysvetľuje komunikáciu s Kočnerom!

Edita Silna
Edita Silna okt 25

 

Podpredseda parlamentu Martin Glváč (Smer-SD) na sociálnej sieti reagoval na zverejnenie celej údajnej komunikácie s Marianom Kočnerom cez Viber z roku 2016, ktorú pred médiami prečítal Igor Matovič z OĽaNO. Časti tejto komunikácie spochybnil aj šéf Mostu-Hd Béla Bugár.

 

Martin Glváč vo štvrtok uviedol, že si v médiách prečítal jeho správy s podnikateľom Kočnerom, ktorý je obžalovaný z objednania vraždy Kuciaka a Kušnírovej, Glváč stále túto komunikáciu označuje za údajnú.

 

(Na Facebooku uviedol, že pri rýchlej analýze a preverení môže skonštatovať, že s Františkom Imreczem sa v jeho kancelárii, ani v spoločnosti D. Páteka a Mariána Kočnera nikdy nestretol, ako to čítal Matovič z údajnej komunikácie)

 

“Na Františka Imreczeho dodnes nemám ani telefónne číslo,” uviedol.

 

“Pre mňa v nezrozumiteľnej komunikácii o okresnom úrade, môžem iba uviesť, že sa v nej píše o niečom, čo ani nespadá do kompetencie menovaného odboru na uvádzanom úrade.Odporúčam novinárom, aby si overili ako rozhodovali príslušné úrady v spomínaných veciach a či rozhodovali v prospech Mariána Kočnera.” dodal.

 

Vyjadril sa aj k údajne ovplyvňovanému výberovému konaniu na primára v ružomberskej vojenskej nemocnici, o čom si mal písať s Kočnerom. “Menovaný lekár Kundera nie je primárom kliniky a rádiodiagnostiky a nikdy nikoho som takto nefavorizoval.”

 

“Za vrchol absurdnosti považujem, že by som si mal kupovať loď od Mariána Kočnera. Komunikáciu, ktorú zverejnili Denník N a Igor Matovič nemám a znova zdôrazňujem, že táto moja údajná komunikácia nesedí s realitou a sú v nej nezmysly.” Dodal, že v danej veci už podal trestné oznámenie.

 

Glváč vyzval orgány činné v trestnom konaní, aby oznámili údaje z Kočnerovej Threemy a iných aplikácií, ako boli získané a ktoré osoby mohli týmito údajmi a zariadeniami disponovať a pozmeňovať ich.

 

“Kým sa nepreukáže závadovosť mojej údajnej komunikácie a nebudú zodpovedané otázky smerom k orgánom činným v trestnom konaní v súvislosti s touto vykonštruovanou komunikáciou, nebudem sa až do doby, kým sa tieto otázky neobjasnia, vyjadrovať ani ju komentovať. Nevidím dôvod na vyvodenie osobnej zodpovednosti.”

 

MIMORIADNE: Takto vyzerá prepis komunikácie medzi „Maznákom“ a Kočnerom!

Igor Matovič dnes zverejnil prepis časti údajnej komunikácie Martina Glváča s Mariánom Kočnerom…

 

Tvrdí, že nič zo zverejnených správ ho nediskvalifikuje. “Je vrcholom absurdnosti, že po vyvodení zodpovednosti za moju údajnú komunikáciu volá Richard Sulík a Igor Matovič. Ten Matovič, ktorý sa s Mariánom Kočnerom stretol, ako koaličný poslanec v období vlády Ivety Radičovej a to priamo na mieste činu. V objekte Five Star residence, ktorý bol v tom čase predmetom trestnej činnosti, ktorej sa mal dopúšťať Marián Kočner s ním strávil člen finančného výboru a daňový podvodník Matovič 6 hodinový utajený rozhovor. A ďalšou absurdnosťou je Sulík, ktorý informoval Kočnera o výsledkoch hlasovania generálneho prokurátora. Ak volajú po vyvodení politickej zodpovednosti musia začať ako prví.”

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak