Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Harabinova odpoveď na spojenie s ĽSNS vám vyrazí dych!

 

Vyzerá to, že Štefan Harabin neprijme ponuku Mariana Kotlebu na volebné spájanie proti liberálom. Jeho strana Vlasť pôjde do volieb samostatne a s Kotlebom nerokuje.

 

Pred dvomi týždňami ponúkol predseda ĽS Naše Slovensko Marian Kotleba ponuku predvolebnej spolupráce Štefanovi Harabinovi. Podľa Kotlebu je potrebné sa spojiť „proti liberálom, ktorí chcú ovládnuť Slovensko“.

 

Kotleba taktiež avizoval, že na vyjadrenie od Š. Harabina bude čakať do 31. októbra. Na to Harabin zareagoval slovami, že jemu „nikto ultimáta dávať nebude“. Podľa Kotlebu sa však nejedná o žiadne ultimátum. Stranám totiž po tomto termíne zostáva už len mesiac na podanie kandidátok pre voľby do Národnej rady SR.

 

Harabinova strana však pôjde do volieb samostatne, čo im mal potvrdiť sám Harabin: „Vlasť pôjde samostatne“. Zároveň mal prezradiť, že s Kotlebom nerokuje. Oficiálnu odpoveď však Harabin Ľudovej strane Naše Slovensko ešte nezaslal, čo potvrdil aj podpredseda strany Martin Beluský.

 

Neuveríte, kto chcel zdiskreditovať Mariana Kotlebu!

Na internete sa objavila nahrávka z roku 2014, na ktorej je hlas veľmi podobný Prochádzkovi a Matovičovi…

 

Podľa posledného prieskumu agentúry Focus má však Kotleba pred Harabinom výrazne navrch. Kým Kotlebovej strane namerali 10,2%, tak pri Harabinovej strane to bolo len 1,8% a to i napriek masívnej reklamnej kampani, ktorú v poslednej dobe rozbehol.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak