Type to search

ŠOUBIZNIS

Pozrite sa, aké tajomstvo skrýval Rytmus s Jasminou!

Edita Silna
Edita Silna nov 05

 

Nemôžu byť šťastnejší. Manželia a rodičia synčeka Sanela si pripomenuli jeden z najkrajších dní v ich životoch. Presne pred rokom totiž Patrik Rytmus Vrbovský (42) požiadal svoju Jasminu (30) o ruku.

 

Na deň v bosnianskom meste Tuzla nikdy nezabudnú nielen pre okamih, keď Patrik svojej budúcej žene navliekol na prst snubný prsteň, ale aj pre ďalšiu šťastnú udalosť, o ktorej v tej chvíli nevedeli ani oni sami.

 

“Takto pred rokom som požiadal moju manželku o ruku v Tuzle. Akoby to ten hore vedel, pretože sme netušili, že sme v tom,” prezradil Patrik o dni, keď Jasmina bola na úplnom začiatku tehotenstva. “Uplne spontánny výlet, na ktorý nezabudnem do konca život. Dnes sme šťastní manželia a rodičia malého Sanela, ktorému koluje v krvi balkánska krv. Lúbim ťa @jasmina_alagic viac ako včera krát nekonečno,” vyznal sa raper zo svojich citov a rovnako emotívne mu ich opätovala aj jeho manželka.

 

TÁTO Fotka Jasminy spôsobila na internete obrovský rozruch!

Moderátorka a manželka slávneho slovenského rappera Patrika “Rytmusa“ Vrbovského, Jasmina Alagič, si teraz užíva materstvo. Na sociálnej sieti…

 

“Dnes je to roook! Čo si môj muž predo mňa kľakol v mojej milovanej Tuzle a spýtal sa ma, či sa stanem jeho ženou. Pre mňa tá najkrajšia a najjednoduchšia otázka. Za ten rok sme sa stihli vziať a darovať si SYNA.Čo môže byť viac! Keď vám ktokoľvek bude hovoriť čokoľvek o tom, čo by sa kedy malo, nemalo, čo je skoro, neskoro a podobne, s úsmevom sa otoč a vykroč na cestu za svojím srdcom, pretože iba na nej stretneš SVOJE šťastie. Hrdá, šťastná, milovaná a milujúca Mrs Vrbovská,” napísala na sociálnej sieti šťastná Jasmina.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak