Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Marian Kočner bude vypovedať o TOMTO poslancovi!

 

Ukazuje sa, že opoziční politici majú ku Kočnerovi oveľa bližšie, než to deklarujú navonok. Obvinený podnikateľ v kauze zmenky pred súdom povedal, že chce hovoriť o europoslankyni Lucii Ďuriš Nicholsonovej. A dodal, že sa na to veľmi teší.

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že s Marianom Kočnerom mal v minulosti veľmi blízky vzťah predseda strany SaS Richard Sulík. Na raňajkách spolu vtedy riešili napríklad voľbu generálneho prokuratóra, či lustrovanie svojich kolegov v strane.

 

Zdá sa však, že v SaSke  nie je jediný. Obvinený podnikateľ Marian Kočner najnovšie na súde v kauze zmenky vyhlásil, že chce zverejniť nejaké  informácie o súčasnej europoslankyni Lucii Ďuriš Nicholsonovej.

 

(Lucia Ďuriš Nicholsonová)

 

Kočner najprv povedal, že vrámci väzby má možnosť pozerať politické debaty v televízii a nepáči sa mu, že mnohí politici si berú jeho meno do úst.

 

Naposledy sledoval debatu Na telo v televízii Markíza, kde sa o ňom Nicholsonová vyjadrovala v nie príliš pozitívnom tóne.

Kočner následne povedal, že o Nicholsonovej bude v tejto súdnej sieni ešte reč. „Veľmi sa na to teším,“ dodal.

 

Obvinený podnikateľ teda zrejme vytiahne nejaké informácie na Nicholsonovú, možno čo sa týka ich blízkeho vzťahu v minulosti.

 

Kočnerova dcéra pred súdom otvorene povedala, ako to bolo!

O vzťahu exsiskára a niekdajšieho novinára Petra Tótha k rodine Kočnerovcov vypovedala dcéra obžalovaného Mariana Kočnera…

 

Kočner už v minulosti ozrejmil verejnosti, že sa s Nicholsonovou stretol. Vyjadroval sa ku kauze SaSanka a reagoval na Nicholsonovú, ktorá vtedy nazvala Kočnera kreatúrou. On na margo toho vtedy uviedol:

„Keď ste pred štyrmi rokmi, sedeli so mnou v parku, na lavičke, na jednej akcii a družne sme sa asi 2 hodiny spolu rozprávali o všeličom možnom a v zásade sme si celkom rozumeli vo svojich názoroch. Pani Nicholsonová, vtedy som sa vám nezdal ako kreatúra? Až dnes, keď zachraňujete svojho predsedu, som kreatúra ?“

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak