Type to search

POLITIKA SPRÁVY

TOTO je skutočný dôvod, prečo Glváč odstúpil!

 

Po tlaku verejnosti, poslancov a dokonca aj prezidentky Zuzany Čaputovej podpredseda Národnej rady Martin Glváč odstupuje zo svojej funkcie.

 

“Minulý týždeň sme Vás spoločne s predsedom strany SMER-SD Robertom Ficom informovali, že po sviatkoch oznámim svoje rozhodnutie v súvislosti s mediálnou poľovačkou na moju osobu. Už vtedy som bol pevne rozhodnutý a nebyť oslíka z Trnavy Matoviča so svojim cirkusom, už by to dnes vôbec nebolo aktuálne,” začal svoje vyjadrenie bývalý podpredseda Národnej rady.

 

Pozrite sa, čo si písal Martin Glváč s Marianom Kočnerom!

Komunikácia mala prebiehať medzi rokmi 2014 až 2017 cez aplikáciu Viber…

 

“Každému, normálne uvažujúcemu človeku, ktorý sleduje médiá a politiku musí byť jasné, že tu vôbec nejde o moju osobu, ale o špinavú predvolebnú kampaň v ktorej stará opozícia súperí o holé prežitie s tzv. novými opozičnými politikmi. Keďže parlamentné voľby sú predo dvermi a percentá sú neúprosné, tak jediným ich cieľom je šíriť nenávisť a očierňovať Smer,” pokračoval urazene Glváč.

 

“Záleží mi na tom, aby SMER-SD v budúcoročných voľbách zvíťazil a aj preto som sa rozhodol dnes vzdať funkcie podpredsedu NR SR. Som pripravený vzdať sa aj členstva vo výbore pre kontrolu Vojenského spravodajstva, ak z kontrolných a bezpečnostných výborov odídu poslanci, ktorí mali kontakty s Mariánom Kočnerom,” napísal Glváč na svojom Facebooku.

 

TAKTO Martin Glváč vysvetľuje komunikáciu s Kočnerom!

Podpredseda parlamentu Martin Glváč (Smer-SD) na sociálnej sieti reagoval na zverejnenie celej údajnej komunikácie s Marianom Kočnerom

 

“Pripravíme preto návrh na odvolanie Borisa Kollára z funkcie predsedu Výboru NR SR pre verejnú správu a regionálny rozvoj a očakávame, že opoziční poslanci ho tiež podporia. Bol to práve on kto ma s Kočnerom zoznámil, on riešil s Kočnerom biznis na Donovaloch, chodievali spolu na plesy a na koncerty. Alebo tieto kontakty sú slušné, v poriadku a neprekážajú im? Ja osobne nepoznám v politike osobu, ktorá by mala intenzívnejšie kontakty s Kočnerom ako on.”

 

“Ak akákoľvek komunikácia s Mariánom Kočnerom niekoho diskvalifikuje, tak potom musí pre každého platiť padni komu padni. Inak je jasné že ide iba o lynč a šírenie nenávisti, no rozhodne nie o slušnosť a spravodlivosť, za ktoré sa iba zbabelo skrývajú,” zakončil rozhorčene.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak