Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Harabin povedal, čo si myslí o adopciách detí homosexuálmi

Edita Silna
Edita Silna nov 11

Predseda Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽSNS) Marian Kotleba pred pár dňami oslovil lídra novovzniknutej strany „Vlasť“ Štefana Harabina s naliehavou výzvou zjednotiť sily, aby Slovensko zostalo národné a kresťanské. Štefan Harabin v nedeľu odpovedal.

 

Kotleba svojou výzvou reagoval na prebiehajúci proces zbližovania liberálnych elementov ako Michal Truban, Andrej Kiska, Miroslav Beblavý či Alojz Hlina, ku ktorým najnovšie podľa mnohých inklinuje aj premiér Peter Pellegrini z vládnej strany Smer.

 

Kotleba vo svojej výzve adresoval Harabinovi prosbu, aby odhodili doterajšie osobné spory a rokovali o spoločnom postupe vo voľbách.

 

 

„Len v jednote je totiž sila“, zdôraznil Marián Kotleba. “V tejto chvíli je potrebné zabudnúť na minulosť a na to, čo nás rozdeľuje. Namiesto horkých slín a krívd minulosti je potrebné sústrediť sa na to, čo máme spoločné. Ľudová strana Naše Slovensko je pripravená na spoluprácu, ktorú prostredníctvom svojho predsedu verejne ponúka Harabinovej strane Vlasť.“

 

Spolupráca by sa mala prejaviť spoločným postupom vo voľbách, aby voliči videli, že aj národné a kresťanské sily sa dokážu spojiť. Pokiaľ by teraz zlyhali, národné hlasy by opäť zostali roztrieštené a prepadnuté. Slovensko by tak bolo podľa Kotlebu definitívne stratené.

 

Štefan Harabin, desať dní po deadline, ktorý Kotleba určil na 31. októbra, na túto ponuku reagoval. Vo svojom videopríspevku vyjadril najmä znepokojenie nad tým, že na Slovensku by sa za vlády progresívcov mohlo začať s adopciou deťmi pre LGBTI skupiny ľudí žijúce v netradičných sexuálnych zväzkoch. Hovorí, že v tomto zaobaľovaní do pojmu ľudské práva ide doslova o vytváranie podmienok na zneužívanie detí a dodáva, že sa „k tejto úchylnosti pridalo aj KDH aj OĽaNO“. „Lebo s progresívcami sa spájajú do jedného bloku!“

 

Harabin sa exkluzívne vyjadril k spolupráci s Kotlebom!

Mainstream sa začína obávať prípadnej spolupráce súperov z nedávnych prezidentských volieb sudcu Najvyššieho súdu Štefana Harabina…

 

Harabin uviedol, že vo voľbách sa bude rozhodovať, či bude Slovensko normálne, či bude patriť skorumpovaným politikom a mafiánom, a či základom bude normálnosť a normálna rodina a či právo a spravodlivosť bude platiť pre každého rovnako. Tvrdí, že jeho strana je pripravená stretnúť sa so všetkými stranami, ktorým ide o normálne Slovensko: „Ako prvý prejavil záujem pán Kotleba, o ktorého strane Najvyšší súd rozhodol, že nie je fašistická, preto s ním sa stretnem ako s prvým. Na deň 14. novembra pána Kotlebu pozývam do sídla strany Vlasť“, uzavrel svoju odpoveď Štefan Harabin.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak