Type to search

SPRÁVY

TAKTO vyzerá hrozivý prepis komunikácie medzi Kočnerom a Zsuzsovou v období vraždy!

 

Zsuzsová mala vraj zlý sen, v ktorom jej vypadali zuby. Naznačovala, že to znamená smrť.

 

Kočnerova Threema ukazuje, čo si Alena Zsuzsová a Marian Kočner písali o vražde Jána Kuciaka. Obaja sú obžalovaní z jej objednávky.

 

V deň vraždy si dvojica nevymenila ani raz slovo vražda a nespomenuli ani Kuciakovo meno. Vyšetrovatelia však  vidia v komunikácií isté signály, ktoré s vraždou súvisia.

 

Vrahovia boli pripravení 19.februára, ale v dome videli aj Martinu Kušnírovú. Preto radšej čakali. Vraždu nakoniec vykonali 21. februára, hoci Kušnírová v dome stále bola.

 

Marian Kočner bude vypovedať o TOMTO poslancovi!

Ukazuje sa, že opoziční politici majú ku Kočnerovi oveľa bližšie, než to deklarujú navonok…

 

Kočner sa Zsuzsovej 12. februára pýtala: „Riešiš aj tie interiéry na USB?“  „Jasne, to už dávno! Ten Ti tiež vrátim a ten projekt by že vraj mal byť hotový už tento týždeň,“ odpísala Zsuzsová.

„Ok,“ napísal Kočner.

Pod slovom “USB” mysleli Kuciaka. Peter Tóth odovzdával na usb kľúčoch fotografie a informácie o ľuďoch, ktorých pre Kočnera sledoval.

 

Kočner znova písal Zsuzsovej 18. februára: „S tým USB sa asi nepodarilo nič.“ Ona sa sťažuje na sneh a ubezpečuje Kočnera, že všetko je na 90 percent pripravené.

Ráno 21. februára, teda v deň vraždy písala Zsuzsová Kočnerovi, že mala zlý sen, v ktorom jej vypadali zuby. Píše mu, že podľa snára to znamená, že niekto zomrie.

 

Medzitým sa Kočnerovi ozval Tóth s tým, že ukončuje prerušuje činnosť sledovacieho tímu.

„Takže im doplatíš február, potom pauza a ďalej sa uvidí? Tak?” pýtal sa Tóth Kočnera.

„Tak. Nech pripravia komplexné vyúčtovanie nákladov a všetko, čo bolo doteraz urobené a odovzdané na čiastkových nosičoch treba natiahnuť na jeden USB (alebo viac) a odovzdať to dvojmo. Ideme si to s kamošom každý samostatne vyhodnotiť,“ odpísal Kočner. Kamošom myslel Norberta Bödöra. Podľa Tóthtovej výpovede sa aj Bödör finančne podieľal na sledovaní novinárov.

 

Prečítajte si podrobné detaily plánovanej vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej

V prípade vyšetrovania vraždy podal minulý týždeň prokurátor obžalobu…

 

V deň vraždy si Kočner so Zsuzsovou znova písal o zuboch. Štyri hodiny pred vraždou Zsuzsová napísala:: „Dnes sa budem desiť zaspať.”

Kočner: „Prečo ? Si bola u zubára a povedal že máš skorbut ???“

Na to Zsuzsová poslala Kočnerovi obrázok, ktorý už polícia nevie prečítať.

On jej odpísal: „5️⃣0️⃣

50-tisíc bola odmena, ktorú podľa obžaloby Kočner za vraždu Zsuzsovej vyplatil.

„Nie, toľko určite nie, to som povedala, že cena sa upraví!! Tak, aby bol každý spokojný,“ odpísala Zsuzsová.

 

Neskôr znova písala o zuboch:  „Zuby mi tŕpnu celý deň. Čakám, kedy vypadnú. Ešte aj vo sne som revala, že ako mi to teraz spravia, keď nemám peniaze ani na 1 zub. Pol huby mi ostalo v ruke. A vypadlo mi asi 8. To je ale nejak veľa mŕtvych”

Kočner odpísal: „To asi skapú tí cigoši, čo nás oj…li o podpisy. Horné sú rodina, spodné cudzí.”

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak