Type to search

POLITIKA ŠOUBIZNIS

TOTO si myslí Maroš Kramár o Kotlebovcoch!

 

Známy herec Maroš Kramár na sociálnej sieti zdieľal status scenáristu a režiséra Nikitu Slováka, s ktorým sa plne stotožnil.

 

„Toto je aj môj svet. Ďakujem Nikita Slovák“, týmito slovami komentoval vo svojom príspevku herec Maroš Kramár status slovenského scenáristu a režiséra, ktorý je známym a aktívnym účastníkom protestov Za slušné Slovensko.

 

Harabinova odpoveď na spojenie s ĽSNS vám vyrazí dych!

Vyzerá to, že Štefan Harabin s jeho stranou Vlasť…

 

Nikita Slovák vo svojom príspevku uviedol:

Rozhodol som sa, že si urobím takú malú inventúru v hlave, samozrejme aj vám, ktorí ste ochotní na ten malý testik pristúpiť. Či ste skočili na hru primitívnych proruskych siricov nenávisti, Ficovej schopnosti spinit všetko čo má nejakú cenu alebo ste už dávno uverili rozprávkam nechutneho deda z Elektry? Alebo ste pevný slobodný človek s vlastným pohľadom na svet.

 

-Som liberál a vždy budem. Milujem slobodu, necítim sa slobodný tam, kde sú iní ľudia neslobodní. Vždy sa o spoločenský pokrok ľudstva zaslúžili liberáli. Nedám sa zviklať bláznivým farárikom, ani slovenskými politikmi 19 storočia.

 

Nie všetci voliči Kotlebu sú fašisti, niektorí sú len menej inteligentní. Nechcem aby ma niekto s nimi spájal, sú obyvatelia iného vesmíru ako ja. V každej krajine sa nájdu ľudia s nižším IQ, treba len volebnou účasťou zabrániť tomu, aby oni viedli krajinu. Je to revolúcia učňovkárov.

 

FOTO: Tohto muža by ste v dave s Kotlebovcami rozhodne nečakali!

Richard Vašečka ale v príspevku upozornil na fotografiu, ktorá zachytáva…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak