Type to search

POLITIKA SPRÁVY

TAKTO chcel Kočner upratať Harabina s Kotlebom!

 

Zverejňovanie prepisov správ z Threemy Marian Kočnera, ktorý je obvinený z vraždy Jána Kuciaka, vždy odhalilo kúsok viac z desivého zákulisia tohto kontroverzného podnikateľa. Najnovšie sa v konverzácii ocitli aj reprezentanti antisystémových hnutí Štefan Harabin a Marian Kotleba.

 

Práve spomínaní predstavitelia hnutí Ľudová strana Naše Slovensko a Vlasť sa v týchto dňoch chystajú na spoločné stretnutie a ak všetko klapne, možno sa spoja do spoločnej koalície ĽSNS-Vlasť. Len nedávno pritom dnes už odsúdený exploslanec Milan Mazurek Harabina označoval ako “súčasť starých zlodejských garnitúr, ktoré výrazne poškodili a zapredali Slovensko.” Dnes je situácia očividne iná.

 

Ešte 17. januára 2018 (teda mesiac pred vraždou novinára Kuciaka) písal Kočner Norbertovi Bödörovi: “Ku..a, keď bolo hojno a dobre, tak sa všetci viezli. Začalo to odj..ním Dobroša. A veľmi veľkou chybou bolo, že odj…li Harabína!!!! Obaja im vždy držali chrbát. Keď odj…li týchto dvoch, opozícia zistila, že čo sú to zač smeráci. Že sú vlastne hlupáci, ktorí sa nevedia nikoho zastať a nevážia si tých, čo im držia chrbát. A to je svätá pravda,“ píše sa v Threeme.

 

(Kočner chcel Harabina za ministra)

 

Kočner sa po vražde novinára rozčuľoval a v Threeme inicioval hromadnú správu. V nej sumarizoval svoju analýzu aktuálnej situácie Bödörovi, Alene Zsuzsovej, Petrovi Tóthovi a aj bývalému predsedovi Okresného súdu Bratislava III Davidovi Lindtnerovi. “1./ odje..nie Dobroša (ktorý by za šéfa život položil a vždy pomohol) 2./ odje..nie Harabína (obrovská chyba, on je na rozdiel od Dobroša ešte aj silno bažiaci po pomste) 3./ zrušenie Mečiarových amnestií (čistá katastrofa, toto rozhodnutie aj tak ESĽP zruší a bolo úplne zbytočné). Všetky tieto tri ZBYTOČNÉ kroky viedli k tomu, že sa sily mainstreamu PRESVEDČILI O TOM, ŽE SA ICH FICO BOJÍ a keď spustia cielený mediálny tlak, tak VŽDY ustúpi,” píše Kočner.

 

Harabin sa exkluzívne vyjadril k spolupráci s Kotlebom!

Štefan Harabin vyhlásil, že s Kotlebom má spoločné názory, no zároveň sú medzi nimi zásadné rozdiely….

 

V čase silnejúcich protestov na uliciach už Kočner Bödörovi zveroval svoj “plán B”. „Ak padne Most, treba urobiť Harabína (alebo Cupera) ministrom spravodlivosti. Asi lepšie Cupera. A riadila by to Monika (Monika Jankovská pozn. red.). A dovládneme a splníme akčný plán,“ píše Kočner. “Alebo ešte Harabína za predsedu NS. On by vyriešil Gambina aj Matoviča. Na počkanie. Ak nebude iná možnosť, tak aj táto je dobrá. Kotleba nechce predčasné voľby,“ pokračoval obvinený Kočner, pričom pod známou prezývkou Gambino mal na mysli právnika Daniela Lipšica.

 

Kočner svoje plány a predstavy prezentuje aj novinárke Martine Ruttkayovej. „Bude vládnuť Fico s podporou Kotlebu. Spravia Harabína ministrom spravodlivosti a ten to opozíciu za rok vyzametá tak, že sa z toho nikdy nespamätajú. A Harabín jediný sa vie porátať aj s Čižnárom. Stačí schváliť zákon o súkromnej žalobe!!!!“ píše sa v Threeme.

 

Dohoda strán Za ľudí, PS/Spolu a KDH má priniesť Slovensku zmenu!

Sledujte brífing predstaviteľov strán Za ľudí, PS/Spolu a KDH…

 

Práve v týchto dňoch dvojica Kotleba – Harabin rokuje o možnej spolupráci, pričom šéf ĽSNS viackrát formou videí na YouTube Harabina vyzval na rokovanie v zmysle predvolebnej spolupráce. ĽSNS týmto značne zmenila rétoriku, keďže ešte pred nejakým časom sa voči Harabinovi ostro vyhraňoval bývalý poslanec ĽSNS Milan Mazurek, ktorý bol Najvyšším súdom SR odsúdený na peňažný trest a stratu poslaneckého mandátu pre hanlivé výroky voči národnostným menšinám.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak