Type to search

SPRÁVY

Boris Kollár prezradil smutné tajomstvo zo svojej mladosti!

 

Slovenský podnikateľ, politik a líder strany Sme rodina Boris Kollár si v jednom z rozhovorov zaspomínal na svoje detstvo. Porozprával o tom v akej skromnosti žila jeho rodina, keď bol dieťaťom.

 

Kollár v rozhovore priznal, že pochádza z chudobných pomerov a že sa nenarodil „so zlatou lyžičkou v ruke“. Jeho otec rodinu opustil, keď mal Kollár dva roky.

 

„Na desiatu som si robil chlieb s maslom a džemom, a keď došiel džem, tak som tam dal horčicu. Keď sme mali mäso, bolo to pre nás ako Vianoce,“ priznal politik.

 

Boris Kollár tvrdo skritizoval Kisku! Vieme, čo tomu predchádzalo

Problémy s utečencami hlboko zasiahli aj Slovensko. Okrem politikov riešia túto otázku aj známi ľudia…

 

Kollár ďalej porozprával aj o tom, že keď študoval na strednej škole mal len jedny nohavice, ktoré sa mu párali a ktoré si vlastnoručne zašíval. „A keď som si ich vypral, tak som veľakrát musel ísť ďalší deň do školy v tých svojich jediných mokrých rifliach, keď nestihli vyschnúť. Celú jeseň som riešil, akú budem mať vetrovku, ktorá potom fungovala do školy, do kina aj vonku. Aj na tú sa mi však musela poskladať celá rodina.“

 

Podnikateľ a politik hovorí, že vďaka tomu vie veľmi dobre pochopiť, čo je núdza a čo je to nemať dostatok. Aj napriek tomu, že ako rodina žili veľmi skromne, hovorí, že mal krásne a šťastné detstvo, všetci navzájom si pomáhali a celá rodina držala spolu.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak