Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Pozrite sa, ako farár Kuffa naložil liberálom!

 

Arcibiskup Orosch privítal na Trnavskej novéne kazateľa otca Mariana Kuffu veľmi vrúcnym príhovorom. Vyjadril mu svoju blízkosť za spôsob ako už 30 rokov vedie Inštitút Krista Veľkňaza a postaral sa o tisíce ľudí.

 

Podľa Kuffu najviac ohrozuje dnešnú rodinu liberalizmus, ktorý je stelesnením svojvôle a bol aj za prvotným hriechom. Kuffa sa vyjadril na útoky kresťanských liberálov v Cirkvi, “ktorí Cirkev rozkladajú zvnútra.” “Liberalizmus, liberalizmus, liberalizmus, taká je pravda. Nebuďme ako mlčiaci psy, ktorí mlčia. Biskupi nemlčte, otcovia nemlčte. Možno nás to bude niečo stáť. Liberalizmus sa vkráda aj do Cirkvi. Kresťanský liberalizmus. Cúvnime 2000 rokov dozadu. Pilát bol originál liberál. Neveril v Boha, chcel ho zachrániť. Keď išlo o jeho funkciu, Ježiša obetoval,” uviedol Kuffa.

 

Kuffa v kázni apeloval na ľudí, aby si uvedomovali, že manželstvo nie je legalizácia sexu, ale spoločenstvo lásky, ktorá musí byť otvorená plodeniu detí. “Ak nie sú tieto dve veci naplnené, nie je platné manželstvo. Nemôžem vstupovať do manželstva s tým, že nechcem deti. Ak si chceme len zlegalizovať sex, nie je manželstvo platné,” uviedol Maroš Kuffa.

 

 

“Annáš ,Kaifáš, farizeji sú liberálni kresťania. Vyhlasujú, že sú kresťanská elita, ale odmietajú Krista, ktorý hovorí cez kňazov a biskupov,” uviedol Kuffa. Ten sa vyjadril aj k včerajšiemu rozhodnutiu dvoch biskupov Zvolenského a Sečku, ktorý ho menovite vyzvali, aby sa politicky neangažoval.

 

“Pozrite koľko schytal tento biskup. Od liberálnych kresťanov. Koľko schytal Váš dekan od liberálnych kresťanov. Ak chcete pomôcť kňazovi, napomeňte ho medzi štyrmi očami, ale nie cez média,” uviedol Kuffa.

 

ŠOKUJÚCE: Takýmto spôsobom podporila Čaputová homosexuálov!

Prezidentka Slovenskej republiky ukázala, na koho strane skutočne je…

 

Veriacich Kuffa zároveň vyzval, aby rozlišovali reči o Ježišovi a Ježišove reči. Reči o Ježišovi hovorili, že je diabol, hoduje s hriešnikmi a pravda bola práve opačná. Na záver Kuffa povedal: “Nebojím sa, aj keď možno hlásam naposledy. Som pripravený, že mi zotnú hlavu.” Zároveň zvýraznil, že do katolíckej Cirkvi preniká liberalizmus.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak