Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Drsná debata na Markíze! Pozrite sa, čo vytiahol moderátor na Kotlebu

Edita Silna
Edita Silna nov 25

 

Diskusná relácia na Markíze priniesla búrlivú diskusiu medzi moderátorom a predsedom ĽSNS Marianom Kotlebom.

 

V závere relácie bol Kotleba konfrontovaný priamo s jeho fašistickými prejavmi, kedy rečnil v Banskej Bystrici v uniforme nápadne pripomínajúcu gardistickú a kde medzi jeho priaznivcami v rovnakých uniformách svietil transparent: SNP – Bolševický puč proti slovenskej samostatnosti.

 

Na otázku moderátora, či si doštudoval históriu reagoval informáciami o počte mŕtvych pred a počas Slovenského národného povstania a Kovačič ho prerušil s poznámkou, že je jeho právom neodpovedať, či stále súhlasí s tým, že SNP bol puč bolševikov.

 

Kotleba pôjde pred súd! Pozrite sa, čo mu hrozí

Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v Pezinku vytýčil termín hlavného pojednávania s predsedom ĽSNS Marianom K.

 

Následne bol konfrontovaný s tým, že viacero predstaviteľov ĽSNS má problém so zákonom. Jeden bol obvinený z vraždy, severoslovenský predstaviteľ zbil Dominikánca a kričal na neho, že je „neger“ a západoslovenský predseda Rastislav Jakubík má vytetovaný hákový kríž na hrudi.

 

(Kotlebov okresný predseda s hákovým krížom na hrudi)

 

Na čo sa Kotleba rozčúlil a vyhrážal sa právnikmi napriek tomu, že Markíza priniesla záber fotografie polonahého Rastislava Jakubíka, kde je vidieť vytetovaný nacistický Veľký železný kríž a v ňom menší hákový kríž.

 

(Vytetovaný hakenkrajc na hrudi)

 

„Nikto nemá z funkcionárov vytetovaný hákový kríž,” tvrdil Kotleba, aby v záverečnej rubrike Áno – Nie na priamu otázku moderátora odpovedal, že muž z fotografie je západoslovenský predseda strany.

 

 

Pozrite sa, ako farár Kuffa naložil liberálom!

Podľa Kuffu najviac ohrozuje dnešnú rodinu liberalizmus, ktorý je stelesnením svojvôle a bol aj za prvotným hriechom…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak