Type to search

SPRÁVY

Zásah NAKA v Tipose odhalil obrovský nelegálny biznis!

 

NAKA zasahuje v budove Tiposu v Bratislave.

 

V rukách polície aj šéf štátnej akciovky Ján Barczi. Dôvodom zásahu má byť vyšetrovanie legalizácie príjmov z trestnej činnosti cez Tipos.

 

(Na mieste bolo minimálne šesť áut. Očití svedkovia dodali, že do budovy vošlo približne 30 policajtov s páskami Národnej kriminálnej agentúry (NAKA)

 

“V Bratislave Národná kriminálna agentúra vykonáva zaisťovacie úkony v lotériovej spoločnosti. Ide o úvodné štádium trestného konania, k priebehu jednotlivých procesných úkonov v súčasnosti nie je možné poskytnúť viac,” informovala polícia na sociálnej sieti.

 

 

Podľa portálu súvisí zásah aj s kauzou prelievania peňazí cez pasívne hráčske kontá na súkromné účty v banke. Spája sa aj s čudným zamestnávaním neznámeho asistenta, ktorého si pod seba dosadil práve riaditeľ Barczi, či s podozrivými zmluvami. Polícia preveruje, prečo Tipos umožnil hráčom preposielať peniaze z hráčskych kont na súkromné účty bez toho, aby riadne stávkovali a či nebol národný lotériový gigant zneužívaný na pranie špinavých peňazí. Fakt, že NAKA urobila zásah priamo v akciovke, znamená, že už začala trestné stíhanie vo veci.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak