Type to search

SPRÁVY

Dovolenka za štátne! Pozrite sa, ako rozhadzuje Čaputová

 

Na cestu do New Yorku vládnym špeciálom zobrala aj dcéru. Dopriali si luxusný apartmán Marilyn Monroe.

 

Kým bývalého prezidenta Andreja Kisku išli média za to isté ukameňovať (cesta s dcérou do Poľska, či Brazílie), pani prezidentke Čaputovej prejde zdá sa všetko. Na služobnú cestu do New Yorku za peniaze nás všetkých pozvala aj svoju dcéru Leu (18). Prezidentská kancelária sa obhajuje, že Čaputová za svoju dcéru vraj zaplatila. Žiaden dôkaz o tom – v podobe faktúry – však nepredložili.

 

(Čaputová sa ubytovala v jednej z izieb hotela Lexington. Ten bol svojho času hniezdočkom lásky svetoznámej herečky a jej manžela Joeyho DiMaggia)

 

 

Čaputové sa ubytovali tradične v luxusnom hoteli Lexington. Spávali tam aj iní naši prezidenti, ale iba pani prezidentka si dopriala najdrahší a najväčší apartmán “Marilyn Monroe”, v ktorom sa slávna herečka stretávala aj s prezidentom Kennedym. Cena za noc stojí niekoľko tisíc dolárov.

 

(Krajania, žijúci za oceánom, sa na prítomnú Čaputovú vrhli a vítali ju ako svetovú celebritu. Fotili sa s ňou, podávali jej ruky a tlieskali)

 

Možno by si takéto papalášske maniere mohla pani prezidentka Čaputová odpustiť. Podobne, ako keď na cestu do Japonska letela veľkým vládnym špeciálom bez delegácie (išla na korunováciu – intronizáciu nového cisára, kde boli pozvané len hlavy štátov bez sprievodu). Bývalí prezidenti pritom na podobné cesty bežne, používali komerčnú linku.

 

(Hlava štátu sa o seba báť nemusela, strážili ju aj americkí bodyguardi)

 

 

Prezidentka Čaputová prehovorila o migrantoch! Pozrite sa, čo si myslí

Slovenská prezidentka hovorila aj o spolupráci v rámci V4…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak