Type to search

SPRÁVY

Kniha proti sebe poštvala liberálov a autorovi prajú smrť! TENTO príbeh vás dostane

Edita Silna
Edita Silna nov 27

 

Liberálny redaktor Denníka N Karol Sudor chcel pochopiť, ako sa z človeka stane kresťanský konzervatívec a prečo zastáva také názory, aké zastáva. Spravil teda knihu rozhovorov s konzervatívnym exministrom Vladimírom Palkom a vlna nenávistných reakcií liberálov sa začala liať. Terčom útokov pritom nebol len Palko, ale aj samotný Sudor. Internetoví „bojovníci“ za „pokrok“ priali smrť jemu a jeho rodine.

 

Pred pár dňami kniha vyšla a v spoločensky liberálnejších kruhoch spôsobila hotovú hystériu ešte skôr, než si ju ktokoľvek stihol prečítať. Niekoľko čitateľov vyhlásilo, že ruší predplatné Denníka N. Karol Sudor sa vyjadril, že ľudia mu posielajú správy, v ktorých želajú smrť jeho synovi, prípadne, že sám mal zomrieť na rakovinu, z ktorej sa liečil. Niektorí usporiadatelia zrušili plánovanú prezentáciu knihy.

 

(Na obrázku Vladimír Palko. Liberálni čitatelia Palka označila za krstného otca neofašizmu, katolibanca a extrémistu. Mnohí z nich vyjadrovali údiv nad tým, že si liberálne médium dovolilo s konzervatívcom Palkom diskutovať)

 

„Niektorí liberáli mu nevedia prepáčiť, že vôbec urobil rozhovor s človekom, ako som ja, s konzervatívcom… Boli naňho veľmi ťažké, aj osobné a surové útoky na Facebooku. Vyhrážky, veľmi zlé priania, čo by malo postihnúť jeho alebo jeho rodinu,“ komentoval Palko reakciu liberálnych čitateľov.

 

Pozrite sa, ako farár Kuffa naložil liberálom!

Kuffa v kázni apeloval na ľudí, aby si uvedomovali, že…

 

Na druhej strane, našli sa aj osobnosti z liberálneho tábora, ktoré sa zastali Karola Sudora a jeho volania po dialógu ponad zákopy kultúrnych vojen.

 

(Kniha Liberál spovedá konzervatívca)

 

Šok nad reakciou liberálov vyjadril aj poslanec SaS Ondrej Dostál. „…doteraz som celkom nerozdýchal, že na úroveň nenávisti, o ktorej som si myslel, že je vyhradená fašistom, komunistom, či niektorým voličom Smeru alebo SNS, dokážu klesnúť aj niektorí ľudia z blízkeho okolia mojej bubliny,“ prezradil Dostál na sociálnej sieti. Konštatoval pritom, že nerozumie vlne všeobecného pohoršenia a hlbokého rozhorčenia nad samotným faktom, že takáto kniha vôbec vznikla.

 

(Liberálny autor knihy Karol Sudor)

 

Ktovie, možno Karol Sudor spraví ďalšiu knihu rozhovorov s niektorým zo svojich terajších rozhorčených kritikov. Aby pochopil, ako sa z človeka stane tento typ liberála.

 

 

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak