Type to search

SPRÁVY

Neuveríte, čím najnovšie zosmiešnili kapitána Andreja Danka!

Edita Silna
Edita Silna nov 27

 

Poriadne ho zosmiešnil. Poslanec Ondrej Dostál predložil do parlamentu zákon z Dankovej práce a objavil ďalšiu učebnicu, z ktorej kopíroval.

 

Konečne aj vizuálne. Poslanec Ondrej Dostál si dal tú námahu, že farebne odlíšil všetky časti rigoróznej práce Andreja Danka, ktoré sú odpísané. Danko má vďaka tomuto farebnému moru titul JUDr. “Prečítal som si rigoróznu prácu Andreja Danka a zaujala ma natoľko, že som sa rozhodol predložiť ju ako návrh zákona. Jeho dôvodová správa je od slova do slova rigorózna práca Andreja Danka. Ja na rozdiel od neho uvádzam pôvodné zdroje,”  hovorí Dostál.

 

Ten dal poctivo tieto časti do úvodzoviek. “Danko sa pokúša sa návrh stiahnuť z programu práce. Obrátil sa na ústavno-právny výbor, či je návrh v súlade s legislatívnymi pravidlami vlády,” vysvetľuje Dostál s tým, že podobných zákonov má Slovensko viacero.

 

 

 

(Farebné more: Každá farba patrí inému zdroju, ktorý Danko použil, ale vydával za svoj text)

 

“Biele miesta sú už iba obsah, úvod a jedna strana v texte. Čo ale neznamená, že to napísal sám Andrej Danko, ale že sa zdroj zatiaľ nepodarilo identifikovať. Ale v úsilí nepoľavím,” sľubuje Dostál.

 

 

Danko to so svojimi výrokmi myslí vážne! TU je dôvod

Predseda parlamentu Andrej Danko (45) sa rozhodol pre protiúder…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak