Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Kotleba vyjadril absolútny nesúhlas! Pozrite sa, kto mu leží v žalúdku

 

Z NATO treba okamžite vypadnúť. Tá organizácia by sa príliš nezmenila, ani keby boli z nej vylúčené USA – hovorí predseda ĽSNS Marián Kotleba.

 

V Londýne sa začne samit NATO. Slovensko tam má zastupovať Miroslav Lajčák, minister v demisii. Myslíte si, že je tou správnou osobou, ktorá by tam mala za Slovensko ísť?

Kotleba: Náš názor na pána Lajčáka je dlhodobo známy. Považujeme ho za protislovenský živel v slovenskej politike a s tým, čo robí, už dávno nemal byť v pozícii, v akej je. Ak on bude reprezentovať Slovenskú republiku na akomkoľvek fóre, či už v NATO alebo EÚ, bude to obrovské riziko pre celé Slovensko v tom, že nás bude čoraz viac zaťahovať do svojich predstáv o svetovládnych úlohách Spojených štátov amerických a o všetko riešiacom, dokonalom liberalizme. Preto my rozhodne nesúhlasíme, aby tento človek Slovensko reprezentoval a jednoznačne potvrdzujem, že ľudia ako Lajčák sú pre nás absolútne neprijateľní.

 

Kotlebova strana ĽSNS má nového hovorcu, speváka Ondreja Ďuricu!

Hovorcom ĽSNS sa stal spevák Ondrej Ďurica spájaný s neonacizmom. Ďurica bol v minulosti frontmanom neonacistickej kapely Biely odpor…

 

Zmenil sa nejako váš vzťah k NATO, alebo ste aj naďalej za okamžité vystúpenie z tohto spolku?

Kotleba: Považujeme Severoatlantickú alianciu stále za zločineckú organizáciu, ktorá má dnes jediný cieľ: rozpútať vojnu s Ruskou federáciou. Čím skôr odtiaľ odídeme, doslova poviem, vypadneme, tým menšie bude riziko, že do svojich plánov zatiahnu aj Slovensko.

 

Bolo by pre vás NATO akceptovateľné, keby z tejto organizácie boli vylúčené Spojené štáty americké?

Kotleba: To je veľmi ťažká filozofická otázka, nad takou teoretickou situáciou a jej dôsledkami by bolo treba dlhšie popremýšľať. Ale nemyslím si, že by sa niečo veľmi zmenilo.

 

 

Drsná debata na Markíze! Pozrite sa, čo vytiahol moderátor na Kotlebu

Diskusná relácia na Markíze priniesla búrlivú diskusiu medzi moderátorom a predsedom ĽSNS Marianom Kotlebom…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak