Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Predseda KDH v dueli s Kotlebom ukázal svoju pravú tvár!

Edita Silna
Edita Silna dec 10

To, že sa niektorí politici z času na čas vyjadrujú pod úrovňou štvrtej cenovej skupiny, sa vie už dlhšiu dobu. Avšak ukazuje sa, že u niektorých politikov je takýto spôsob mediálnej komunikácie štandardom, ktorý ukazuje úroveň vnútorného mentálneho, duchovného a mravného sveta danej osoby.

 

A. Hlina, ktorý je predsedom politickej strany nesúcej názov kresťanská, štandardne oslovuje vybraných politických oponentov pejoratívnymi a expresívnymi prívlastkami, ktoré nemajú nič spoločné s elementárnou slušnosťou. Tu je vhodné pripomenúť fakt, že členovia KDH si zvolili do čela predsedu, ktorý oportunisticky sám vystriedal tri politické stranícke postele, čím verejne manifestoval vlastnú hodnotovú integritu. Paradoxne práve na druhú adventnú nedeľu Hlina žiaľ obnovil nechutnú tradíciu primitívnych urážok politických oponentov, ktorú prejavil aj v parlamente keď dokonca fyzicky napadol iného poslanca.

 

Agresívny slovník predsedu Hlinu „ (…) Naozaj to vyzerá tak, že Kočner nakoniec zachránil týchto úchylákov..(…) týchto úchylákov mali dávno rozpustiť…“, spolu s moderátorovými pokusmi o trestnoprávne fabulácie sexuálneho charakteru, len dokresľujú dnešnú  mediálnu úroveň diskusií v podaní „autentického kresťana“ Hlinu. Hlinove primitívne fabulácie a sugescie sexuálneho charakteru „(…) ja to poznám takých ako ste vy takých sme posielali pre šumienku (nechtiac naráža na vlastnú primitívnu šikanu počas ZVS voči iným vojakom ZVS?) …musel sa stať učiteľom aby si našiel frajerku… čo ste im v tom kabinete ukazovali? biceps brucho či niečo pod tým? … malé deti …mladistvé… má 35 rokov, býva v mama hoteli a obťažuje tam 16 ročnú študentku…“ odhaľujú mravnú a mentálnu úroveň myslenia predsedu KDH.

 

Klamal Hlina alebo Matovič? RTVS odhalila pravdu

V článku nájdete celé vysvetlenie situácie od hovorkyne RTVS…

 

Čiže nielen štandardný spôsob Hlinovho vyjadrovania, ale najmä jeho agresívne ataky v tejto debate sú zrejme vhodným predmetom pre seriózny vedecký psychiatrický výskum jeho súčasného psychického zdravotného stavu. Odborné skúmanie etiológie  jeho dnešného psychologického zdravotného profilu by možno pomohlo riešiť Hlinov vnútorný psychický problém nielen z hľadiska určenia príčin, ale najmä z hľadiska nastavenia vhodnej terapie.

 

Tu je skutočne možná aj určitá miera ľudskej zhovievavosti voči tomu, čo verejne predvádza Hlina, lebo teoreticky je možné, že nie je celkom zodpovedný za to, čo predvádza vo verejných politických debatách. Avšak v mediálnom svete televízií by mohli pouvažovať nad možnosťou, či neoznačovať debaty, v ktorých vystupuje Hlina, ako nevhodné pre detských a mladistvých divákov, s cieľom ochrany ich zdravého mravného vývoja.

 

Neuveríte, čo odkazuje pápež František Slovensku!

Stretnutie sa z plánovaných 15 minút nakoniec predĺžilo takmer na 40 minút…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak