Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Neuveríte, čo povedal Boris Kollár na adresu homosexuálov!

Edita Silna
Edita Silna dec 11

Milionár, politik a mnohonásobný otecko Boris Kolár perlil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook na adresu homosexuálov, ktorých má podľa vlastných slov rád a nemá s nimi problém. 

 

Prostredníctvom svojho facebookového profilu zdieľaľ článok, v ktorom pápež podporil slovenské referendum, čo by bolo v poriadku, keby k nemu nepripojil svoj poriadne štipľavý komentár. Podľa vlastných slov nemá Kollár s homosexuálmi ako takými žiaden problém, ale s manželstvom a výchovou detí homosexuálmi nesúhlasí.

 

Boris Kollár tvrdo skritizoval Kisku! Vieme, čo tomu predchádzalo

Boris Kollár sa pustil do drsnej kritiky Andreja Kisku….

 

Svoj názor patrične vyjadril v popisku, ktorý bolo potrebné vycenzurovať. “Absolútne súhlasím. Rodina je otec, mama a deti. Maximálne mama, mama, mama, mama, mama, mama, mama a moje deti! Nič iné! Dvaja teploši a dieťa? Zvrátené! Ospravedlňujem sa gejom, mne neprekáža, keď sa majú radi, mne neprekáža, keď si to robia, mne neprekáža, keď sa ľúbia a šu*ajú si ritky, kur*a, ale nech zo svojej úchylky nechcú vytvoriť rodinu!” Ako je vidieť, podnikateľ vulgarizmami vôbec nešestril.

 

Komunitu homosexuálov to poriadne nasrdilo a naštval tým nielen homosexuálov, ale aj niektorých heterosexuálnych občanov, ktorí vyjadrili svoj názor komentármi pod kontroverzným príspevkom.

 

Neuveríte, čo odkazuje pápež František Slovensku!

Stretnutie sa z plánovaných 15 minút nakoniec predĺžilo takmer na 40 minút…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak