Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Ministerka Kalavská otvorene povedala, s kým mala najväčší problém!

Ministerka zdravotníctva Andrea Kalavská neľutuje, že šla do politiky, je to podľa nej výborná skúsenosť.

 

Ministerka zdravotníctva Andrea Kalavská (nominantka Smeru-SD) podala demisiu hlavne pre exponované vyjadrenia predsedu Smeru-SD na jej osobu.

 

Povedala to novinárom po stredajšom rokovaní vlády. Dodala tiež, že možno by bolo najlepšie, keby rezort po jej odchode viedol premiér Peter Pellegrini (Smer-SD).

 

Kalavská podľa svojich slov neľutuje, že šla do politiky, je to podľa nej výborná skúsenosť. Vrátiť sa chce do medicínskej profesie.

 

TOTO je skutočný dôvod, pre ktorý odstúpila ministerka Kalavská!

Ministerka zdravotníctva Andrea Kalavská sa rozhodla podať demisiu…

 

“Chcem ísť skôr do nemocnice a venovať svoju energiu a čas chorým ľudom, ale nikdy nehovor nikdy, ale so Smerom asi nie,” odpovedala na otázku, či sa bude ešte angažovať v politike. Svoje pôsobenie vo funkcii zhodnotila ako úspešné.

 

Ministerka novinárom potvrdila, že najväčší problém mala s Ficom. Ten sa napríklad ešte v lete tohto roka vyjadroval, že stratifikáciu podporí len ako ústavný zákon. Vtedy ministerke odkázal, že má držať dohodu a ak jej návrh neprejde, mala by uvažovať o svojej politickej budúcnosti. Viackrát zopakoval, že pri stratifikácii vníma Smer-SD hlavne riziko rušenia oddelení.

 

Fico v nemocnici! Vieme, čo mu hrozí

Informácie o jeho zdravotnom stave nájdete v článku…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak