Type to search

POLITIKA SPRÁVY

TOTO si Robert Mistrík myslí o homosexuáloch!

Robert Mistrík prezradil jeho vzťah k LGBTI agende.

 

V roku 2009 založil Mistrík spolu s Richardom Sulíkom stranu Sloboda s solidarita(SaS). Medzi hlavné body programu strany patrili dekriminalizácia marihuany a registrované partnerstvá pre homosexuálne páry. Mistrík teda ako spoluzakladateľ a člen strany SaS musel s týmito bodmi súhlasiť. Zo strany SaS vystúpil až v roku 2012.

 

Liberál Mistrík sa k tejto téme vyjadril pre médiá aj minulý rok, no bol už dosť umiernenejší. Nepovedal síce priamo, že chce presadzovať tieto zvrátené úchylky, no čo-to naznačil.

 

 

Mistrík síce uznáva, že manželstvo musí byť vyhradené pre zväzok muža a ženy, no podľa neho je už nová doba a preto by Slovensko malo priznať homosexuálnym párom väčšie práva.

 

V západných krajinám sa však takéto konanie všetkým vypomstilo. Najprv to boli len registrované partnerstvá a neskôr tzv. salámovou metódou sa začali pridávať manželstvá homosexuálov, či dokonca adopcie detí homosexuálnym párom. Mistrík však tvrdí, že Slovensko bude výnimka a žiadna salámová metóda nenastane.

 

Neuveríte, čo povedal Boris Kollár na adresu homosexuálov!

Milionár, politik a mnohonásobný otecko Boris Kolár perlil…

 

Pre konzervatívnych a kresťanských ľudí (teda pre drvivú väčšinu obyvateľov Slovenska) sú však registrované partnerstvá neprijateľné. Homosexuáli majú totiž už teraz rovnaké práva ako každý iný občan Slovenska. Registrované partnerstvo je nadprávo, ktoré je presadzované extrémnym hnutím LGBTI.

 

Robert Mistrík sa „blysol“ aj vyjadrením, ktoré naznačuje, že má vrúcny vzťah k príchodu imigrantov. Tvrdí, že migrácia sa nedá vyriešiť plotmi a podľa Mistríka  „multikulturalizmus obohacuje krajinu.“

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak