Type to search

SPRÁVY

Zoltán Andruskó sa dohodol s prokurátorom! TOTO je jeho trest

Podľa informácií televízie Joj sa Zoltán Andruskó dohodol s prokuratúrou na vine a treste v prípade sprostredkovania vraždy Kuciaka a Kušnírovej. 

 

Televízia uvádza, že fakt, že Andruskó očakáva od súdu schválenie 10-ročného trestu vyplýva aj z dlhodobej spolupráce tohto obvineného s vyšetrovacími orgánmi. Andruskó objasnil vraždy novinára a jeho snúbenice a s vyšetrovacími orgánmi spolupracuje pri objasňovaní ďalších najzávažnejších zločinov.

 

Senát Špecializovaného trestného súdu (ŠTS), ktorému predsedá sudkyňa Ružena Sabová, prijal vo štvrtok obžalobu na obvinených Mariana Kočnera, Alenu Zsuzsovú, Miroslava Marčeka a Tomáša Szabóa za vraždu novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej a ďalšie skutky.

 

TAKTO vyzerá pravá tvár Aleny Zsuzsovej!

Zmenila sa na nepoznanie…

 

Sudkyňa Sabová vytýčila na hlavné pojednávanie deväť dní v januári a februári 2020. Obžaloba okrem vraždy Kuciaka a Kušnírovej stojí aj na vražde podnikateľa z Kolárova Petra Molnára, ktorého mali zastreliť Marček a Szabó v roku 2016 pri neúspešnom pokuse o lúpež. Ďalšie štyri skutky sa týkajú nedovoleného ozbrojovania.

 

Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú zastrelili 21. februára 2018 v ich dome v obci Veľká Mača. Podľa obžaloby si vraždu objednal Marian Kočner ako pomstu za články, ktoré Kuciak publikoval o jeho ekonomickej trestnej činnosti.

 

TOTO sú mená ministrov, proti ktorým chce svedčiť Z. Andruskó!

Ponúka výpoveď o údajnej protiprávnej činnosti dvoch ministrov súčasnej vlády…

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak